2024. július 31.családjával járt itt 35 A strand tiszta és rendezett. De mindig sokan vannak. A strandon belül egy büfé üzemel. Sajnos semmi sincs a közelben így ha nincs nálad étel és ital csak ott tudsz venni. A büfében diákok dolgoznak. Káosz az egész. Minden lassú és soha nincs semmi. Ami van ehetetlen. Koszos tányérban melegített virsli, hajába túrt dolgozó majd azzal a kezével nyomja szét a húst.
Lángos készítésénél a vezető legalábbis nem diák le nyalogatja a kezéről a tejfölt és ugyan azzal a kézzel nyúl a reszelt sajthoz, amit rá tesz a tenyérnyi lángosra. A virsli nem fért be a hot-dogba így a dolgozó az ujjával fúr rá lyukat. A higiéniai szabályokat nem ismerik. . . . . Ha kérsz valamit és nincs biztos lehetsz benne hogy nem kapsz pedig a táblán ki van írva. Pl palacsinta. Első alkalommal ettünk ott. Ehetetlen összedobott hideg hamburger és pizza. Második alkalommal csak kávét fogyasztottunk és üdítőt vettünk. A fent leírtak akkor történtek amit sikerült végig néznem amíg elkészült a két kávé. Harmadik alkalommal pizzát rendeltünk de nem csak mi mások is oda rendelték a pizzákat és más meleg ételt a városban lévő éttermekből. A futár azt mondta naponta kb 80-90 pizzát hoznak ki a strandra. Ez a büfé és az üzemeltetőjére nézve is elég szégyen úgy gondolom. Ott van egy jól felszerelt büfé a strand területén és úgy kell rendelni a pizzát, mert az is ehetetlen. . . mint a többi étel is az elkészítéséről nem is beszélve. Nincs egy alkalmas ember aki tudja hogy mit csinál a büfében. Némi vendéglátós tapasztalattal. Gratulálok a tulajdonosnak/ üzemeltetőjének. Sajnálom, hogy legközelebb más strandot kell választanom szerettük ezt mert közel van de a büfé miatt inkább kicsit messzebb utazunk.
2020. július 27.családjával járt itt 55A hotel nagyon szép helyen van. Tiszta, rendezett. Finom bőséges ételek.
A hotel teljesen gyerekbarát.
2019. augusztus 3.gyerekekkel járt itt 15 Képek alapján választottam a hotelt sajnos az értékeléseket foglalás után olvastam el. 15-évvel ezelött lehet ilyen volt de ma már nem ilyen. Nem a lefoglalt szobát kaptuk. A szoba kicsi volt,nem pótágyazható de nekünk kellett volna pótágy. Törött bútorok, logó konektor. Retkes, koszos minden. Koszos használt ágynemű! ! !
A medence víze koszos, a csempén alig voltak épp darabok. Egyszerűen botrányos. ****hotelnak hírdeti magát de a kettő csillagot nem érdemli meg. Kereshettünk másik szállást egy 4-éves fáradt gyerekkel, 40fok melegben, ami több órát vett igénybe. Nem kívánom senkinek. Teltházassak voltak a szálláshelyek. Nagy nehezen találtunk de csak pár napra. Senkinek sem ajánlom ezt a helyet.
2018. augusztus 23.a párjával járt itt 55Remek 3 napot töltöttünk az Aurában.
A hotel minden igényt kielégít.
Új, modern, kényelmes, tiszta hotel, figyelmes profi személyzettel.
Különleges finom ételek és italok.
A wellness részleg nagyon jó, a saját strand a medencével tökéletes, amihez hozzájárul a remek zene.
Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
2018. július 7.gyerekekkel járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Előzetes megbeszélés (email és telefon) alapján apartmant igértek. Konyhával, földszinten külön kérés volt kisgyerek miatt. De már az oda érkezésnél nagy csalódás ért, mert állítólag az apartmanban csöppögött a csap, elötte nap ki kellett volna költözni máshova, mert jönnek bele. Az a tulajdonost nem érdekelte, hogy miben állapodtunk meg.
Így az apartman helyett kaptunk egy 20 nm-es, emeleti, pici szobát, erkéllyel ahol a gyerek simán kifért. Úgyhogy kimenni nem tudtunk vele az erkélyre. A szoba tele volt pókhálóval, pókkal, hangyával, szúnyoggal, szúnyogháló sehol. Úgyhogy vagy megsültünk éjszaka vagy kinyíthattuk volna az ablakot de a rovarok miatt ezt nem tudtuk megtenni. De! ! ! A házigazdák nagyon kedvesek voltak. A reggeli nekem nagyon bejött. Finom különleges ételek voltak. Maga az ötlet és a hely nagyon jó csak kicsit költeni kellene a felújításra. A képek a régi mivoltát tükrözik a panziónak.
2018. július 7.családjával járt itt 55Családdal voltunk ott.
Nagyon kedves volt a pincér egy idősebb úr.
Gyors volt a kiszolgálás.
Az ételek finomak voltak, bőséges. Remekül volt tálalva.
Ajánlanám mindenkinek.
2018. július 7.családjával járt itt 15 Kisgyerekkel voltunk ott egy jó ebéd reményében. KB 12 éves kislány szolgálta ki a vendégeket. Az étteremben amúgy nem voltak sokan. Nem messze tölünk egy asztalnál már bemenetek szólni, hogy jó lenne ha valaki kiszolgálná őket. KB 4 felszolgáló volt, a pincérnő nyomkodta a telefonját. Gondoltuk talán minket is megkérdeznek ha már a vendég bement szólni.
De nem. Ott ültünk minimum 15 percet. Senki meg nem kérdezte mit akarunk. Úgyhogy fogtuk magunkat és átmentünk a szembe lévő étterembe ahol remek kiszolgálásban volt részünk. Ezt a helyet senkinek nem ajánlom.
2018. április 19., csoporttal járt itt 45Gyors kiszolgálás, nagy adagok finom ételek.
Csendes hely, mikor ott voltunk kevesen voltak.
Ajánlom mindenkinek.
2017. december 19., kollégákkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Két alkalommal voltunk ott, céges rendezvényen.
Az ételek finomak és bőségesek voltak. A kiszolgálás jó.
Ajánlom bátran másoknak is.
2017. augusztus 23.a párjával járt itt 55Párommal ebédelünk a Szalai vendéglőben.
Az ételek nagyon finomak voltak a kiszolgálás gyors.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.