2017. július 24.gyerekekkel járt itt 45 A sok negatív értékelés ellenére foglaltunk szállást a Bagoly Fogadóban. Bár mi jól éreztük magunkat, de láttuk a problémákat, értettünk a rossz kritikákat, amik valóban vannak. Sajnos a vezető fönökasszony tényleg mogorva, köszönni nem köszön, barátságtalan. A vendég elött alázza meg az alkalmazottakat.
Akik úgyláttuk túl terheltek, kevesen vannak. Mindenki csinál mindent. Spórol olyan apró dolgokal, mint pl. kukászsák, szalvéta. . . Ami igazán nem nagy összeg, de szükséges. Az ételek finomak voltak, de a kiszolgálás lassú, volt olyan este, hogy 35 percet vártunk egy kicsi gyerekkel a levesre. A szobák tiszták voltak, a személyzet segítőkész. Nagyon közel van a strand, ami nagyon szép. Az ottartózkodásunk alatt kevés vendég volt a fogadóban pedig egy igazi aranybányát lehetne csinálni ebből a helyből , ha a vezető változtatna a gondlkodásán. Első a vendég lenne, nem az, hogy kamerán nézi melyik alkalmazott mit csinál. A különböző negatív kritikák és hiányosságok a vezető rovására írhatók a tapasztalatom szerint. Mindent összevetve jól éreztük magunkat, nem bántuk meg hogy itt töltöttünk a pihenésünket.
2017. június 5.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Három napot töltöttünk el kisgyerekkel.
Teljes ellátással vettük igénybe,az ételek nagyon finomak voltak és bőséges.
A szoba tiszta.
Központhoz közel van.
2017. május 6.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nyugodt szép helyen van. Finom olcsó ételek. Profi gyors kiszolgálás.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2015. augusztus 14.családjával járt itt 55 Kisbabával utaztunk le a Balatongyöröki Star villába. A nagyon sok rossz kritika ellenére csak pozitívumok értek minket. Megtudtuk, hogy üzemeltető váltás volt, így az interneten megjelenő sok negatív kritika az előző üzemeltetőnek szól. Nagyon kedves, udvarias személyzet fogadott. A szoba tiszta volt, a kilátás gyönyörű.
Mindenben segítettek. Bőséges félpanziós ellátás, figyelmes kiszolgálásban volt részünk. Negatív élményt nem tudok írni, mert nem volt. Csak ajánlani tudom a Star villát.