2016. október 11.a párjával járt itt 55 Feleségemmel jártunk ott,szülinapi meglepi volt a Wellness hétvége. Nagyon kedves a személyzet,a reggeli és vacsora bőséges kínálattal rendelkezett,finom volt! A szobák szépek,tiszták a wellness részlegük elfogadható,a szauna falú az nagyon szuper. El dugott helyen van,nehéz megtalálni. Szép a parkja,kellemes a környezete.
Igaz a hotel elég régi és ráférne a felújítás. Egyszóval ajánlom mindenkinek érdemes ellátogatni.
2016. augusztus 23.a párjával járt itt 55Nagyon szép helyen van. Vendégek mindenek felett! Merem ajánlani bárkinek hiszen azt a szolgáltatást kaptuk amit kértünk. Ételek nagyon finomak nagy a választék,szobák szépek,wellness részleg jó,kedvesek az ott dolgozok. Ha pihenni vágynak és szeretik a wellnesst akkor ez a hely az amit nem szabad kihagyni. Ha tehetem akkor máskor is visszamegyünk.
2016. augusztus 22.a párjával járt itt 45Szép helyen van!Tökéletes a kertje.Szobák szépek csak sajnos nincs légkondi ami a nagy nyári melegben szükséges.Az információnál sajnos nem e megfelelő ember ül,nem ad információt,útbaigazítást,vendégek nem tudják mit hol találnak!De a konyhai személyzet az tökéletes,finomak az ételek.Mindenkinek tudom ajánlani!
2016. augusztus 22.a párjával járt itt 15 Itt jártam feleségemmel. Sajnos a Wellness az nem felel meg egy pihenni érkezőnek! Az udvari medence jég hideg,a szauna nagyon kicsi,a pezsgő medence meg szintén hideg volt a víz,annak ellenére hogy azt közölték 32-36 fok közt van,még 25 sem volt,sok szobával rendelkezik de a Wellness részleg nagyon kicsi!
A reggeli az tökéletes,de a vacsora az nagyon kevés! Sok idő még felszolgálják kb egy órát várakoztunk! Összegzésként a hely az szörnyű volt,a személyzet az nagyon alapos és kedves volt!