2023. május 29.a párjával járt itt 25 A 2022-es szoba megközelíthetősége: labirintusból kijutni könnyebb, mint onnan oda, és visszajutni! Rossz tervezés! A szobából kilátás gazos területre nézett. Wellness részleg, nyomasztó, ablaktalan, gépészet időnként sípol, az élményelemek gyengén, és nagyon rövid időszakokra működtek.
Mivel ragyogó nyári idő volt, sajnálatos, hogy nincs csatlakozó külső medence! A pünkösdi ABBA show eredeti, és színvonalas program volt!
CE Plaza Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szíves észrevételét, melyen igyekszünk javítani, az esetlegesen okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük. Reméljük, a későbbiekben még Vendégeink között köszönthetjük Önöket és pozitív tapasztalattal távoznak.
2023. június 28., , CE Plaza Hotel
2022. december 29.barátokkal járt itt 55 A szálloda külső, belső környezete egyaránt praktikus, elegáns, és modern. Szépen karbantartott kert, este diszkivilágitásban, impozáns belső tér üveglifttel, és egy majd 7 méteres feldiszitett karácsonyfával kápráztatott el minket. A kiszolgáló személyzetről (takarítók, recepciósok) csakis a lehető legjobb véleménnyel voltunk.
A pincérek pedig készségesek, gyorsak, mosolygósak. ja, és csinosak. . . . . a pasik különösen ! Az ünnepi ételekről is csak annyi, hogy júúúúúj, nagyon ízletesek voltak, és túl sok féle ahhoz, hogy ne együk magunkat degeszre, pedig csak kóstolgattuk mindegyiket! A szálloda valóban egyszerre család barát, és felnőtt barát is! Ezt a külön (+16) medencetér is garantálta! A szobák is modernek, ágyak nagyok, kényelmesek! Egy talán amit zavarónak találtam az az, hogy nem volt megfelelően erős világitás az asztalka fölött egy női (pipere)készülődéshez. Összegezve: Már jeleztük a recepción, hogy jövőre is szeretnénk jönni az ünnepekre!
2018. december 27.a párjával járt itt 55Barátságos fogadtatás, kedves személyzet, maximálisan minden a vendég kényleméért. Imádtam, visszamegyünk ! Az étkezésekhez üditő téitésmentes lehetne.