2013. július 9.a párjával járt itt 45 Szép őszi 4 éjszakát,5 napot töltöttünk itt. Ami mégis sajnos elrontotta a"végeredményt", hogy számoltunk hazafelé. Teljes ellátással voltunk,4 éjszaka 5 nap. 1 nap érkeztünk 16. 00 órakor, mivel 14 00 után lehet elfogl. a szállást. Vacsorával kezdtünk. 2. 3. 4. nap rendben,3 -szori étkezés. Az 5. napon pedig reggeli után hazamentünk, mivel 10.
00 után el kellett hagyni a szállást. Tehát a meghírdetett 5 napból 3 nap kaptunk teljes ellátást! Véleményem szerint vagy első nap vagy az utolsó nap még járt volna az ebéd! Ettől kicsi rossz szájízzel tértünk haza, de ezt leszámítva kellemeset pihentünk!
2013. május 23.a párjával járt itt 45 Egy hetet töltöttünk az elmúlt év júliusában a szállóban. A személyzet kedves volt, segítőkész, finomak, választékosak voltak az ételek, nagyon szép a wellness részleg, mondhatnám kiváló. Egy valami azomban kissé megkeserítette a nyaralásunkat, hogy a hazafelé menet alkalmával, mikor fizetésre került a sor nagyon sokat kellett várni, mert egyetlen embernél lehetett fizetni, és a hosszú sor ott állt.
Ráadásul még az az egy ember be is szólt nekünk, hogy miért mindent "papírokban"(utalványban) fizetünk. Kisebb szóváltás után megjegyeztük, hogy ha nem lenne utalványunk, lehet, hogy nem is jöttünk volna ide a szállóba! ! Ettől olyan rossz szájízzel jöttünk el. Kár volt, pedig ezt leszámítva szép hete töltöttünk ott!
2013. május 23.a párjával járt itt 45 Gyönyörű környezet,kellemes pihenés,madárcsicsergés,tavaszillat, nagyon jó hozzáállása a személyzetnek, finom ételek. . . . kell ettől több ahhoz, hogy az ember jól érezze magát a szabadsága alatt? ? ? ? A szobánk (503)egy kicsit felújításra szorulna, éppen kifogtunk egy jó kis szeles időt, és az ablakon átfújt a szél.
. . . a szó szoros értelmében! ! ! De ez nem rontotta el a hangulatunkat. . . betakaróztunk!
2013. április 23.a párjával járt itt 45 Amint látszik minden szolgáltatásra jó minősítést adtunk. Egyetlen kifogásunk volt, hogy a fizetésnél hazafelé menet, megjegyzéseket tett az úr - akinél fizettünk,- "hogy mindent utalványban és csekkben akarunk fizetni"? Nagyon goromba volt, mire mi azt válaszoltuk, hogy mi is ebben kapjuk a fizetésünket!
De, ha nem kapnánk csekkeket meg utalványokat, akkor lehet, hogy nem is lennénk itt! ! ! Ennyi kellemetlenségünk adódott, ezzel kár volt megkeseríteni a kikapcsolódásunkat!