2019. május 7.a párjával járt itt 35 Karácsonyi szállást kerestünk viszonylag közel a fővároshoz, így jutottunk el Tatára. Először csak terepszemlére, de a MÁV hozzásegített, hogy ki is próbáljuk a szállodát. Vezetékszakadás miatt ugyanis este nem tudtunk hazautazni. Barátságos fogadtatásban volt részünk, annak ellenére, hogy a karácsonyt előzőleg lemondtuk.
Mozgáskorlátozottság miatt zuhanyozós szobát kértünk, ehelyett egy kádasat kaptunk. Hosszadalmas cserével megoldódott. A reggeli finom volt,gazdag választékkal. Mégse jövünk vissza, mert a vasútállomásról igen sok lépcsővel lehet kiszabadulni: Erről persze a szálloda nem tehet, de nekünk ez komoly problémát jelent.
2019. május 7.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kellemes ünnepi ebédet ettünk húsvét hétfőn faxnis családommal. Válogatós sógorommal, glutén érzékeny testvéremmel, epediétás nénémmel. A kiszolgáló személyzet maximális segítséget nyújtott az ételek kiválasztásában, tolerálták, hogy végül a harmadik asztalnál találtuk meg az ideális helyünket.
Kifinomult ízléssel készült ételeket kaptunk, méretes adagokban, gusztusos tálalásban.
2019. május 7.családjával járt itt 45 Csepel kertvárosában található ez a kellemes, teraszos étterem. Remek konyhával, fantasztikus választékkal. Az udvarias kiszolgálás addig tartott, míg meg nem kérdeztük, tudnak e laktóz-és gluténmentes ételt kínálni. Semmilyen allergént feltüntető adatot nem tudtak prezentálni, sőt fogalmuk sem volt, mit ehetne az ételallergiás asztaltársunk.
A rendelés hangos vitatkozás mellett zajlott. Végül magunk döntöttük el, hogy a roston hal talán nincs belisztezve. E mellett az étlapon feltüntetett öntetet,és az olajbogyót is elfelejtették felszolgálni.
2019. május 7.egyedül járt itt 35 Korábban, úgy 3-4 évvel ezelőtt nagyon jó hely volt a Nagyi Kifőzdéje. Aztán, talán mert felkapták, sokan látogatták, kezdett gyengülni a kínálat, megszűnt a kiszolgálók kedvessége, és az ételek is veszítettek ízletességükből. Az árak, természetesen szépen emelkedtek. Az étkezde két helyiségből áll.
Az előtér mögött van egy másik terem. Ez utóbbiba akkor sem engedik be a vendégeket, ha az elülső tele van. Ott már takarítottak - utasítottak el legutóbb is. Ott álltam,kezemben a levese tányérral, és lestem, mikor megy el valaki.
2013. április 22.családjával járt itt 55 Ebben az étteremben annyira jó és bőséges a kaja, hogy aki fogyókúrázik, messzire kerülje el. A felszolgálás már önmagában élmény, szépek az ételek, a teríték gusztusos, különösen kedves a kerthelyiség, népies kockás terítős asztalaival, virágaival. A barátságos kiszolgálás azt is magába foglalja, hogy mindenféle kívánságunknak eleget tesznek.
Például hagyma nélkül kértük a húsételt, rántott helyett roston készített sültet csináltak nekünk.
2013. április 22.családjával járt itt 55 Az Eger belvárosában lévő elegáns szálloda két különböző kategóriájú részből áll. Mi a modernebb, igaz csak háromcsillagos részt kedveljük. Ez egy kicsit olcsóbb, a szobák berendezése modern, míg a másik klasszikusan berendezett apartmanok távolabb állnak az ízlésünktől. A szolgáltatások azonban minden vendég részére azonosak.
Mi már a második karácsonyt töltöttük ott 2012-ben, és most sem csalódtunk. Pompás volt az ellátás, nagyon gazdag és finom az étel kínálat. A megújult wellness részleg is tetszett, bár az úszómedence nagyon kicsi, és a gyerekek rendesen az úszók fejére ugrálnak. Úszómester nincs a közelben. A szálloda személyzete előzékeny, szolgálatkész, a recepción meglepetés ajándékkal fogadtak. Remélem, hamarosan visszamehetünk.