2024. augusztus 14.a párjával járt itt 55 Évek óta járunk Hajdúszoboszlóra. A nyári melegben jól esik egy finom fagyi. Mindenhol 500- 550 Ft egy gombóc. Itt ugyan 1 gombóc 500. -Ft, 2 gombóc 1000. -Ft és kapsz ajándékba
még egy gombócot és így is csak 1000. -Ft-ot kell fizetni. Nagyonfinom és sokféle fagyi van. E mellett persze friss sütemény, kávé, üdítő és szeszes ital is kapható.
A Hódosi cukrászdát több helyen is megtatálod a városban. Mi a József Attila utcánál lévő Árkád üzletházba
jártunk és nem bántuk meg. Kedves kiszolgálás, az üzlet előtt is asztalok, székek vannak kitéve. Mi az Olimpia idején voltunk ott. Ment a TV, nézhettük a sport eseményeket. Mindenkinek ajánlom
2024. március 26.barátokkal járt itt 55 Születésnapi vacsorára voltunk hivatlosak a vendéglőbe. 3 féle leves (gulyás, brokkoli, gyümölcs) és sok féle fő étel volt svédasztalos rendszerben. A főételek házia jellegűek, nagyon finomak voltak. Volt pl. töltött káoszta, hortobágyi palacsinta, rántott zöldségek, rántott csirke-, hús, pörkölt, stb.
Köretnek rízs, galuska, petrezselymes krumpli. Mindenki talált több féle ízletes fogást magának. Mind ehhez hozzátartozik, hogy az ár 3. 500. -Ft/fő, mert ez hétvégén volt. Hétközben még olcsóbb. (Nézd meg a honlapot. ) Ide máskor is eljövünk.
2024. január 4.gyerekekkel járt itt 55Már több alkalommal jártunk itt családommal. Kitűnő szobák, remek ellátás, finom ételek, központi elhelyezkedés. Családoknak ajánlom a 2 szobából álló családi szobát. Külön minden kényelemmel rendelkező hálószoba, egy fürdőszobával.
A szálloda egy csendes utcában található. Minden közel van a fürdő, a sétáló utca, stb.
Remélem hamarosan ismét a vendégük lehetünk.
2023. október 16.barátokkal járt itt 55A panzió a Tagore sétánytól néhánypercnyire található.
A szob nem nagy, de barátságos, tiszta, csendes.
A személyzet kedves, segítőkész.
A svédasztalos reggeli a szokásos ételek mellett különleges tojás "költeményeket" kínál.
Külön kiemelném, hogy a szállás ára magába foglalja az egész nap bármikor, korlátlanul fogyasztható kávé árát is.
2023. október 9.a párjával járt itt 553 napot töltöttünk a szálláshelyen.
5 perc sétára a vasútállomás, de csendes szobák, a vonat nem hallatszik be.
Nagyon szép, tiszta szobák. Kedves, segítőkész személyzet. A svédasztalos reggeli bőséges.
A főtér, gyógyfürdő a csodálatosan szép Várkerten kereszül 15 perc sétára van.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2023. szeptember 22.a párjával járt itt 55 A szegedi Szabadtéri Színház előadására érkeztünk a Mozart Hotelbe. A nézőtér bejárata 3 perc sétára van. A Hotel helyégeiben, folyosóján nevéhez híven Mozart munkásságáról képeket, dokumentumokat helyeztek el. A szoba megfelelő méretű, szép fürdőszobával. A személyzet kedves, udvarias.
A szálloda elhelyezkedése miatt ideális séta távolságban van a belvároshoz. A villamos 2 percre van. Nagyon közel több étterem, bevásárló hely, kávézó találharó.
2023. június 14.a párjával járt itt 55 Junius elején 1 hétig voltunk párommal Hajdúszoboszlón. Minden nap a Szilfa étteremben ebédeltünk vagy vacsoráztunk. Állandó menüjük 5 levesből és 10 fő ételből áll, ezen kívül van 2 féle napi menű. Az árak: az állandó menű 3500. -Ft, a napi menű 2200 vagy 2600. A mennyiség igazán nagy, nem lehet éhesen kijönni.
A minőség kifogástalan, a tálalás látvágyos. Ha Szoboszlón jársz mindenképpen kóstold meg az itteni ételeket.
2022. március 26.a párjával járt itt 55 Évente többször járunk Sopronban. Ha már ott vagyunk mindig elmegyünk Hegykőre a Sára Termál fürdőbe. Busszal 1/2 óra és pár perc séta e remek kis hely. Mi szeretjük a melegvizes helyeket és itt több medence van 32-38 C-os vízhőmérsékletig. Fedett és nyitott medence is, ezért télen is el szoktunk menni.
Van élménymedence (fedett), ahol a gyerekek is jól érzik magukat. Több étterem és büfé van, az árak elfogadhatók. A terület nagysága miatt kényelmesen el lehet helyezkedni, általában kevesen vannak. A lakókocsis kemping is igazi látványosság. Ha Sopronban vagy a környékén járnak és szeretik a strandolást ne hagyják ki ezt a helyet!
2022. február 17.a párjával járt itt 55 Sokadszorra jártunk itt. Most All inclusive Light ellátást kértünk. A szálloda mindenhez közel va. A svédasztalos reggeli, vacsora kiváló. Az ebéd mind mennyiségileg, mind minőségileg jó volt, csak a főétel hideg volt, de kérésünkre megmelegítették. A jakuzi nagyon jó. A csomagban masszás is volt, ami nagyon jól esett.
A személyzet rendkívül kedves, udvarias. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nemsokára visszamegyünk.
2019. november 8.a párjával járt itt 55Minden évben többször is ellátogatunk Sopronba. Mivel a szállás önellátó, ezért rendszeresen itt ebédelünk. Nagyon jó helyen, a belvárosban,nevezhetnénk főutcának mindenhez közel (buszmegálló, óváros, bevásárlási lehetőség)
Házias ételek, nagy választék, olcsó. Kedves, gyors kiszolgálás.
Mindenkinek ajánlom.