2023. augusztus 30.gyerekekkel járt itt 55 Ebbe a kis zalai faluba érdemes ellátogatni elsősorban az élményparkja miatt. Rengeteg beltéri és kültéri játék van. Számtalan csúszda, hullámvasút, dodzsem, és egyéb játék várja az idelátogatókat. Az egyes csúszdáknál a személyzet ügyel rá, hogy a vendégek a koruknak megfelelő csúszdát válasszák.
A megváltott jeggyel egész nap korlátlanul használhatók a játékok, kivéve egy-kettőt, amihez plusz zseton kell. A parkban levő étteremben - aminek a teraszáról gyönyörű a kilátás - kellemesen meg lehet ebédelni. Egész napos programnak ajánlom gyerekes családoknak, és a programot a gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezni fogják.
2019. november 22.családjával járt itt 45 Egy hétvégét töltüttünk itt a férjemmel, és a fiammal, menyemmel négyesben, 2 szobában. Mivel vittünk egy kiskutyát magunkkal, mi parkettás szobát kaptunk. A meglepetés az volt, hogy érkezésünkkor be volt készítve egy kutyaágy, kutyatál és kutyatörölköző.
Ilyet még sehol sem tapasztaltunk, pedig minden szállodába visszük magunkkal a kutyánkat, és jó pár szállodában voltunk már. A szobák tetszetősek voltak, a személyzet segítőkész volt, a tisztaság is rendben volt. Az ételek lehettek volna egy kicsit ízesebbek, de különösebb gond azzal sem volt, mindig talált az ember olyat, amit szeretett. A wellness részleg egy kicsit kicsi, ha teltház van. Összességében kellemesen éreztük magunkat.