2016. január 5.a párjával járt itt 45 Igazából azért választottam ezt a szállodát,hogy 1 éjszakát ott töltsünk a férjemmel,mert a közelben volt este egy koncert,amire szerettünk volna elmenni. A szálloda nagyon szép helyen van,belül szépen kivolt díszítve karácsony alkalmából. Vacsorát választani lehetett 3 fogást,elég nagy adagok voltak,és finom volt,a reggeli svédasztalos,nagyon bőséges választékkal.
A szoba tiszta,kényelmes,a Wellness részről nem tudok írni,nem néztük meg. Viszonylag elég drága szálloda,de Szép kártyával is lehet fizetni,ami nekünk sokat jelentett. A recepciósok és felszolgálók kedvesek voltak.
2016. január 5.családjával járt itt 55 Először jártunk Cserkeszőlőn a gyógyfürdőben,és mivel megéheztünk,átmentünk az étterembe. Nagy tömeg fogadott minket,de nagyon gyors volt a kiszolgálás. Nagyon sokféle ételből lehetett választani,és viszonylag olcsón. Mindannyiunknak nagyon ízlett a választott étel,én például még ílyen finom gyümölcslevest nem ettem máshol.
Nekünk még az is tetszett,hogy lehetett Szép kártyával fizetni. Bátran ajánlom Mindenkinek,mi is visszatérő vendégek leszünk!
2015. október 26.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Elterveztük a családdal,hogy idén nyáron Gyulán töltünk el pár napot,így elég korán nézegettem a szállásokat,és az Aqua Hotel mellett döntöttem,két egymás melletti szobát foglaltam le,hát elég picikék voltak,fürdőbe menet beütöttük a lábunkat az ágyba,az ágy kényelmetlen volt.
A csomagár fennmaradó másik felét már érkezéskor kikellett fizetni,ílyet még nem hallottam máshol. A személyzet kedves volt,a reggeli és vacsora finom és választékos,pótolták mindíg,ha valami elfogyott. Wellness rész nem volt,de a csomagban voltak ajándék fürdőbelépők,szuper volt,hogy a strand szemben volt,csak átsétáltunk.
Nyeremény Hétvége -
Hotel Kamilla Balmazújváros
2015. április 13.a párjával járt itt 55Az igazság az,hogy a szerencse mellém állt,és nyertem ide egy hétvégét kettesben a férjemmel. Már egyből kedves recepciós fogadott minket. Szép szálloda,kívűl-belűl,és csodás helyen van. A reggeli,vacsora nagyon finom volt,rengeteg választékkal. Wellness rész nem volt használható,de kaptunk jegyeket a szomszédos Kamilla fürdőbe,ami csodálatos hely.
2015. április 13.családjával járt itt 45 Tavaly nyáron töltöttünk el itt 3 éjszakát férjemmel,és a gyerekekkel,családi szobában lettünk volna elhelyezve,de állítólag csőtörés volt,így két egymás melletti szobát kaptunk,végülis már nem olyan kicsik a gyerekek,akkor 13,és 9 évesek voltak,így ez nem volt gond. Hát a wellness rész elég semmi,a víz hideg volt nagyon.
Általánosságban a személyzet kedves volt. A reggeli és a vacsora elég bőséges és választékos volt,és nagyon finomak.
2015. április 13.családjával járt itt 55Ha Egerben járunk,vagy ott is töltünk pár napot,mindíg a Dorner Étterembe megyünk ebédelni,mi nagyon meg vagyunk vele elégedve,mind a kiszolgálással,kedvesek,udvariasak,gyorsak,mind az ételekkel,finomak és bőségesek,turista menüt szoktunk kérni,a levesből bármennyit lehet szedni,és még ami nagyon fontos ebben a világban,nagyon olcsó étterem.
2014. május 27.a párjával járt itt 55Én nyertem ide egy 2 személyes hétvégét,el sem akartuk hinni,de igaz volt,de ami ott várt minket,maga a paradicsom volt,leírhatatlan,gyönyörű helyen,csodaszép szálloda,kítűnő személyzettel,és finomabbnál finomabb ételekkel,hangulatos wellness résszel.Szeretnénk majd még ide eljutni!!!
La Contessa Kastélyhotel válasza
Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy szállodánk Vendége volt sikerült maximálisan kedvében járni!
Visszavárjuk Önt és kedves partnerét!
2014. június 4., La Contessa Kastélyhotel