2014. október 25.a párjával járt itt 35 Kellemes, barátságos szálláshely,a vendéglátó mindenben segítségünkre volt, lehetőségünk volt szobát választani,elégedettek voltunk a reggelikkel is,viszont a wellnes-részleg használatot nagyon spórolósra vették. El is magyarázták nekünk a kis tudatlanoknak milyen költséges a wellnes-részleg üzemeltetése.
A vendéglátónk édesanyja ki is jelentette,miután egyszer ingyenesen használtuk a jakuzzit,a továbbiakban csak fizetéssel működik a használat. Érdekes hogy a következő szálláshelyünkön a hévízi Takács. panzióban végig ingyenesen használtuk a jakuzzit.
2014. április 28.a párjával járt itt 45Rendkívül tiszta és modern szállás, ízletes változatos ízek a hangulatos étteremben. A porta személyzete kissé kedvetlen, a fitnesszrészleg szegényes, (zárás előtt 5 perccel kapcsolták be a jakuzzit! ) viszont a közeli élmményfürdő feledtette velünk ezeket az "apróságokat"A fördőbelépő áráből kedvezményt kaptunk, s az is örömünkre szolgált hogy itt a szállodában szép kártyával fizethettük ki a belépő árát is. Sajnos a mélygarázsért is fizetni kellett.
2014. április 3.a párjával járt itt 45 Először is nagyon kedves a személyzet, mindenben a segítségünkre voltak. Családias hangulat uralkodott a hotelben! A wellness pedig egyszerűen pazar! ! Nagyon szép és az élménymedence programja: villámlás, mennydörgés, plafonról lezúduló eső stb elbűvült minket! Szerencsénk is volt mert sokszor ketten használtuk a párommal az élménymedencét, a szaunát, gőzfürdőt.
A svédasztal szegényes volt az adagok elég kicsik. . a csigalépcső kényelmetlen, a zuhanyozó egy függönnyel leválasztott tálcás sarok. . . mindezek ellenére ez a zegzugos hotel mégis barátságos volt, jól éreztük magunkat. A forgó torony ami állítólag egyedülálló az országban érdekelt volna minket, de mikor kiderült hogy a személyzet hivatott forgatni inkább lemondtunk az élményről, hiszen volt éppen elég dolguk. Felmentünk, megnéztük közelebbről de mégis kis hiányérzet maradt bennünk amiért nem tudtuk kipróbálni.
2014. január 16.a párjával járt itt 55 Ide kell jönni kikapcsolódni,maximális feltöltődésben volt részünk november végén ebben a hotelben! Színvonalas szállás,ugyancsak színvonalas ellátás amit itt nyújtanak. Kedvünkre vehettük igénybe a hotel mindkét épületében megtalálható wellness-részleg szolgáltatásait.
Termálvizes, kinti-benti medencék,gőzfürdő, sauna
edzőterem, ráadásul tágas megoldások, nem úgy mint sok más helyen. Voltunk olyan szállodában ahol pici volt a jakuzzi, alig lehetett elférni a saunában. . . Itt szerencsére nem ezt tapasztaltuk. A svédasztal nyújtotta pazar étkek pedig minden egyes alkalommal a csodálatunkat vívták ki! ! Mennyeiek voltak! Emiatt is visszavágyunk ide.
2013. augusztus 20.a párjával járt itt 45 Pärommal gyönyörü napokat töltöttünk Harkänyban tavaly szeptemberben. Az Ametiszt hotelben szälltunk meg, kitünö välasztäs volt, a hotel nagyon szep, elegedettek voltunk a szobänkkal a szemelyzettel, a kitünö programokkal. Kaptunk ingyenes belepöt a gyogyfürdöbe, valamint elvittek bennünket villänyi borkostoläsra.
Szerencsenkre meg a szüreti felvonuläsnak is reszesei lehettünk! A hotelt ajänlom azoknak akik Harkänyban szeretnenek megszällni. Gyönyörü kerttel rendelkezik, a kert vegeben talälhato etteremben izletes eteleket probälhatnak ki. A hotel belsö parkoloja is tägas, ami ugyancsak fontos! Lenyegesnek tartom azt is hogy a közelben helyezkedik el a gyogyfürdö, a hotelböl gyalogosan pär perc.
2013. augusztus 3.a párjával járt itt 45 Tel vegen töltöttünk itt nehäny szep napot pärommal,szinte mindennel elegedettek voltunk, pazar reggeli es vacsora, kedves segitökesz szemelyzet,a hotel udvaräbol közvetlen belephettünk a fürdöbe! ! A szobänk gyönyörü volt. Wifi, nagykepernyös tv, szep butorzat ,szep kärpit,szep berendezes, szep fürdöszoba.
A többoräs gyogyvizi fürdözes utän bizony kellemetlen a lepcsözes,de a szobäk sajnos mind emeletiek a B epületben, javasolnäm inkäbb az A epületet mert ott a szobäk felemeleten vannak. Valamint a B epület alatt vegighuzodo bowlingpälya müködeskor kellemetlenül hangos az itteni szobäkra nezve. Ingyenesen hasznälhattuk az alagsorban levö jakuzzit es szaunat.
2013. augusztus 1.a párjával járt itt 35 A szobäval es a hozzätartozo fürdöszobäval a renddel es tisztasäggal max. elegedettek voltunk ,a büfereggeli nem eleg välasztekos! A joghurt mindig a legolcsobb fajta volt egyhetes ott tartozkodäsunk alatt. Összeültettek bennünket egy masik idegen pärral, annak ellenere hogy van több asztal az ettremben.
A parkolo kicsi, 3 napig nem is tudtuk az autonkat hasznälni, mivel "bezärodott" az egyik helyre mäs parkolo autok ältal. A wifi csak az etteremben müködött es ott sem mindig! ! Kiskepernyös tv-szemcses kepernyö, pici hütö-a kikapcsolodäs zavaro tenyezöi. A tulajdonos kedves megnyerö szemely. A panzio csendes, nyugodt,közel van a fürdöhöz valoban.