2015. december 20.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2015. 12. 19. szombat, csúcsidőszak, mégis üres vendéglő. De nem ülök fel előítéletnek, belevágok a tesztelésbe. Kár volt. Az egy dolog, hogy az italválaszték fele sem volt elérhető és emiatt majdnem én éreztem magam kínosan, de ennek ellenére sem sikerül úgy kihozni a pincérnek a nem túl bonyolult rendelést ahogy azt leadtuk.
Ezzel még semmi gond nem lett volna, de amikor jófej módon, korrektül ezt szóvá tettem a srác még majdnem le is . . . [moderálva, a szerk. ], h márpedig én azt rendeltem amit hozott. A kaja közepes minőségű volt, a frissesség látszatát keltette, de valójában. . ráadásul rendesen át sem volt sülve és helyenként rágós volt. . Az árak eltúlzottak a minőséghez mérten és az említett pincérsrác is meg akart vágni a visszajáróval teljesen hülyének nézve az embert. Számomra kiábrándító volt így a szervírozás, a srác teljesen fogalmatlan volt a vendéglátás alapszabályaival kapcsolatban. . De hogy jót is mondjak, a másik srác kedves volt és készséges, a hely is szépen ki van alakítva! !