2013. július 14.gyerekekkel járt itt 55 Kisfiam születése óta most először indultunk el egy kis "lazításra". Mivel az Ő kényelme, érdeklődése volt az első szempont így baba-barát szállást kerestünk. Odaérkezésünk után az első dolgunk a játszóház felfedezése volt. Öröm volt nézni, ahogy a hatalmas termekben egyik játéktól a másikig szaladgált és boldog mosollyal fedezett fel mindent.
A kedvenc egy hatalmas Micimackó volt, amit húzott maga után. Egy óra elteltével felmerészkedett az ugrálóvárba is. Az étkezéseknél is a színes műanyag tányér, kanál, villa kötötte le a figyelmét. Nézegette ahogy a többi baba is etetőszékben üldögél az asztaloknál és persze babanyelven megbeszélték az élményeket. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, semmi rosszat nem tudok elmondani a szállodáról. A város gyönyörű és tiszta. Egyszóval mindenkinek ajánlom, aki valóban élményteli pihenésre vágyik kisgyermekével.