2016. január 30.gyerekekkel járt itt 55Nem először voltunk már itt a családommal, kellemes hely, szeretjük. Ideális egy hegyi túra után szálláshelynek. A személyzet kedves, a szobák tiszták, kényelmesek. Annyi hiba volt csak, hogy az ablakok nem zártak jól és egy kicsit szellős volt a szoba. De ettől függetlenül jól éreztük magunkat, máskor is megyünk majd. Nagyon nyugodt hely, ideális a pihenésre.
2016. január 30.gyerekekkel járt itt 55Egy téli túra után tértünk be ebédelni a családommal, ami nagyon jó volt. Az étlapon különleges ételek is voltak, alig tudtunk választani, de volt, aki menüt evett és az is nagyon finom volt. Kellemes környezet, kedves kiszolgálás, finom ízek, tisztaság, mindenkinek tudom ajánlani! Nagyon szép a kemencéjük is, ami különleges hangulatot árasztott! Köszönjük szépen, máskor is betérünk majd!
2014. augusztus 2.gyerekekkel járt itt 55 Egy borús nap a családommal, mint minden nyáron, betértünk az étterembe ebédelni, valami különlegességre vágytunk és megkóstoltuk a békacombot, mert itt ilyen étel is kapható! Nagyon finom volt, gusztusosan tálalták, a pincérek gyorsak és figyelmesek voltak,minden tiszta és szép volt.
Nagyon elégedettek voltunk mindennel, jövőre is visszatérünk majd egy újabb ebédre! Köszönjük!
2014. augusztus 2.gyerekekkel járt itt 55Nyaralni mentünk a családdal, nagyon éhesek voltunk és betértünk az étterembe ebédelni. Szép hely, jók az áraik,az ételek nagyon finomak voltak és gusztusosan voltak feltálalva. A tisztasággal is elégedettek voltunk, a pincér is nagyon kedves, udvarias és gyors volt! Köszönjük a finom ételeket!
2014. augusztus 2.gyerekekkel járt itt 55Csodálatos üdülőhely ez a kemping, nagyon szép helyen található, jól felszerelt apartmanjai vannak és szuper sátorhelyei! Sportolni, horgászni, strandolni, pihenni kiválóan lehet! A személyzet is nagyon kedves, a tisztaság is megfelelő volt, a pókirtásra egy kicsit nagyobb gondot kellene fordítani, - a mi házunkban ugyanis az átlagosnál több fordult elő -, de ezt leszámítva szuper nyaralásunk volt! Köszönünk mindent, mi jövőre is ide fogunk menni!
2014. augusztus 2.gyerekekkel járt itt 55Vacsorázni voltam a családommal ebben a hangulatos étteremben. Az ételek nagyon finomak és szépen vannak tálalva. Elégedettek voltunk mindennel, beleértve a kiszolgálást is, a felszolgálók kedvesek voltak, tisztaság van, a boraik csodálatosak. Visszatérő vendégek vagyunk, jövőre is menni fogunk. Köszönjük a sok finomságot és a kedvességet!
2013. június 13.családjával járt itt 45Nagyon jó kis hely, tiszta a szállás, rendesek az alkalmazottak, az étterem nagyon hangulatos és nagyon finoman főznek! A panzió nagyon szép helyen van,gyönyörű környezetben. Lehet nagyokat sétálni a csodaszép a tó partján, élvezni lehet a hegymászás örömeit. Nagyon jól éreztem magam a családommal, ha lehetőségem lesz rá, máskor is visszatérek!