2015. augusztus 11.a párjával járt itt 55 Az elmúlt héten jártunk Hajdúszoboszlón és ebben a vendégházban töltöttünk néhány napot. Nagyon kedvező az strandhoz, a központhoz, és a tömegközlekedéshez az elhelyezkedése. A tulajdonos mindent megtett kényelmünk érdekében. A szoba tiszta és kényelmes volt, televízióval és ventilátorral felszerelve.
Tartozott hozzá egy tusoló és egy WC. A közös használatú konyha jól felszerelt. A vendégek több helyen is étkezhettek,mert a konyhán kívül több terasz áll rendelkezésre. Lehetőség volt grillezésre is. Árnyas fák és szép kerti virágok tették még hangulatosabbá a helyet. Ajánlom mindazoknak,akik csendes,kulturált,központhoz közeli környezetben szeretnének pihenni.
2014. augusztus 10., csoporttal járt itt 55 A Jobb,mint otthon vendéglőt szemeltük ki lányom esküvőjének színhelyéül. Voltak előzetes tapasztalataink és szerencsére most is nagyon kellemes élményekkel távoztunk. A pincérek lesték minden kívánságunkat,az ételek pedig nagyon ízletesek és dekoratívak voltak. A személyzet figyelmességét dicséri,hogy a vendégeknek a csomagokat is szépen elkészítették.
Külön köszönet,hogy a megmaradt ételeket szállíthatóan becsomagolták,és a taxi rendelésben is segítséget nyújtottak. Vendégeink és a család is nagyon jól éreztük magunkat és csak ajánlani tudom bárkinek a vendéglő szolgáltatásait.