2017. április 3., kollégákkal járt itt 35Konferencia kapcsán voltunk itt. Kissé unalmas a hely, maga a szállás rendben van. A wellness gyönyörű, de a szauna reggel 8-kor- nyitáskor- még nem működött. Később tudtuk meg, külön kellett volna szólni, hogy bekapcsolják (? ? ). Hiányoltam a gőzt. A reggeli átlagos. Ami kiemelendő, a személyzet mosolygós, derűs, segítőkész. A parkolás ingyenes
2016. november 27.barátokkal járt itt 45 Impozáns épület, gyönyörű megoldások- pl. csillárok a lobbyban. Rendkívül gyors liftek (nincs 13. emelet :) )Nagyon szép a csempe a fürdőszobában, ami viszont nagyon kicsi. Nem lehet kipakolni a piperecikkeinket. Az étterem elegáns, udvarias a kiszolgálás. De! egészséges termékekből kicsi a választék.
A gépi narancs, stb italok cukrozottak, a zabkása- ami az egészséges táplálkozás egyik pillére CUKORRAL készült. A dzsemek kommerszek, nincs házi készítésű. Mindenképpen érdemes lenne gondolni azokra is, akik egészségesen szeretnének táplálkozni. Ma a gluténmentes ételek kissé túl vannak már lihegve, szemben a cukormentes ételekkel.
2016. november 27.barátokkal járt itt 55Barátokkal tértünk be a cukrászdába. Udvarias vendégfogadásban részesültünk. Mivel bizonytalan voltam a bor kiválasztásában, hoztak belőle kóstolót. A sütik finomak, szépek. A kávét úgy szolgálták fel, ahogy illene mindenhol. Kis tálcán, vízzel, tejjel. Szép is, kellemes is, finom is. Szívesen ajánlom mindenkinek. Máskor is szívesen be fogunk térni
2016. október 9.gyerekekkel járt itt 55 A Csónakázótóba benyúló terasszal, csodás kilátással, udvarias kiszolgálással várja vendégeit a Deck. Olyan különleges a választék, hogy nagyon nehéz volt a választás. A rukkolakrémleves ráknyárssal, a mediterrán paradicsomos halleves nagyon jó döntésnek bizonyult. A második fogás is telitalálat volt, a limonádéik finomak, felszolgálnak cukormentes változatot is.
Egyetlen- nem elhanyagolható hibája- hogy a teraszrészen lehet dohányozni, amit a mellettünk lévő asztalnál ki is használtak, és ott-tartózkodásunk alatt megállás nélkül bűzölögtek. Ezt jó lenne teljesen megszüntetni
2016. október 9.családjával járt itt 55 Kifejezetten kiülős helyet kerestünk az októberi napfényben. Nagyon hangulatos a terasz, azonnal érkezett egy pincér. Az ételválasztás a fényképes étlapnak megfelelően könnyű volt Sosem eszem oldalast, de olyan gyönyörű volt fényképen, hogy belevágtunk. Nem bántuk meg. Isteni finom, zamatos, pirult, nem zsíros, a köret, a szósz is nagyon finom volt.
A többi étel is kellemes volt, átlagosan, jól elkészítve. Szívesen ajánlom
2016. július 24.családjával járt itt 55Már kétszer is étkeztünk ott. A férfipincér sokkal barátságosabb, mint a fiatal hölgy. Gyors kiszolgálás, finom ételek, kutyabarát hely. Van árnyas terasza, de sajnos minden asztalnál lehet dohányozni ( vagy nem lehet, de mégis), ez rontja a gasztronómiai élményt. Abszolút jó árfekvés, érdemes betérni!
2016. július 18.családjával járt itt 25 Kommersz sütemények, kelletlen kiszolgálás. Fitness választék egyáltalán nem volt. ( nem a diabetikusra gondolok, hanem az egészséges táplálkozás híveire-pl teljes kiőrlésű liszt használata)
Péntek koradélután jártunk ott, alig volt néhány sütemény, a somlói már látványnak is szörnyű volt- agyontejszínezett valami műanyag dobozban.
A dobos torta meleg, olvadt volt-elegánsan nagyon vékonyra szelve (ennyi pénzért? ),vizet nem adtak hozzá. A fagyipult nagyon gazdagnak tűnt, de ezek után nem volt kedvünk megkóstolni. Környezete kellemes, ingyen lehet parkolni, tiszta, tágas mellékhelyiséggel rendelkezik. Mégsem ajánlanám, mert a " lényeg" nem jól vizsgázott.
2016. június 26.családjával járt itt 25 3 csillagos szállodának hirdetik. A fürdőszobában piperecikk-bekészítéssel. Ehhez képest a fürdőszoba teljesen igénytelen, a falon leszerelt folyékony szappantartó nyoma. A törülköző nagyon pici, kilépőt nem adnak. A tv mini és ócska (ez mindegy is, nem azért mentünk). A szobában hőség, a "franciaágy" két összetolt heverő.
WC-papír az előző vendégekről maradt , külön kellett szólni, hogy adjanak. Takarítás, törülközőcsere nem volt. (találtam később egy papírt, amit kirakhattam volna "takarítást kérek" ). Az elhelyezkedés szuper, a strand, a park gyönyörű, a Balaton csodás, a személyzet kedves. Minden negatívum ellenére nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt. Ez egy igazi retro szállás, max 2 csillagot érdemel
2016. május 25., kollégákkal járt itt 45 Konferencia helyszíne volt a szálloda. Rendkívül kedves, segítőkész, udvarias személyzet. Nagyon jó a konyhája, könnyű, ízletes ételeket kínáltak. Nagyon jó, hogy a fürdőbe egy folyosón keresztül átjutottunk. A szállást lehetne kritizálni-nyilván lenne mit felújítani rajta- de nem azért jöttünk, hogy a négy falat nézzük.
Jó hátteret biztosított a konferenciához, a kikapcsolódáshoz egyaránt. Szívesen ajánlom másoknak
2016. április 18.családjával járt itt 25 Egy konferencián voltunk Siófokon egy Ezüstparton lévő ósdi szállodában, ahol dacára a nagy számú részt vevőnek, nem lehetett ebédelni. Nagy választék nem volt, így kerültünk az Öreg halászba. Kommersz étlap, alig tudtunk választani. A pincér egyáltalán nem volt készséges, láttam, terhére vagyok a kérdéseimmel.
A húsleves nagy adag volt, kétfelé tálaltattuk. Egészen sok várakozás után meg is érkezett langymelegen. A bakonyi mellé krumplit vagy rizst kínáltak. Kérdésemre, hogy ehhez nem nokedli illik-e, közölték, az elfogyott. A fogasfilé Orly módra kritikán aluli volt, a burok szivacsos, a hal íztelen. Mintha elkészítve fagyasztották volna le. És természetesen nem túl meleg. A WC is elég ósdi volt, bár tiszta. Sose mennék ide többet.