2014. június 27.családjával járt itt 45 Röviden: nagyon jól éreztük magunkat. Bővebben: gyermekkorom beutalós üdüléseire emlékeztetett a szálloda. Rákérdezésre el is mondták, régen "OKISZ? KIOSZ? " üdülő volt. Megmaradt a bája, minden szobához erkély, de szépen felújították. Ami furcsa volt: kulccsal nyíltak a szobák. A lift gyalázatos volt.
Már teljesen "megtöltve" felfelé menni kívánó utasokkal, még lement a -1-re, ahol simán bepréselődtek még a zsúfolt liftbe (kultúra? ). Utolsó nap elromlott, és a másodikról nekünk kellett lecipelni a bőröndöket ( négy csillagos szállodában nem volt londíner! )a 2. parkolóhoz, ahova még külön lépcsők vezettek. ( Felhívnám a szálloda figyelmét, hogy a 2. számú parkolót sokan az utcáról betérve nyilvános ingyenes parkolónak használták, érdemes lenne sorompóval zárni! )A személyzet készséges, a koktélutalvány átverés, pont annyival drágább a koktél a belvárosinál, mint amennyi az utalvány értéke! ). A fiatalembert meg kellett kérni, hogy mosson kezet, miután a szemünk láttára pakolta el a koszos sörös poharakat, ujjaival érintve a pohár belső felszínét- de megtette. Az étkezés rendben volt, megfelelő volt a választék, az ételek hőmérséklete nem volt tökéletes. A levesbüfé-amit akcióban ingyen kaptunk a csomaghoz, ugyanazt a két levest tartalmazta, amit majd este is felkínáltak. Az étkező "ebédlő"- étteremnek semmiképp sem nevezhető- ez is a régi idők maradványa-kicsi volt, úgy kellett helyet vadászni. A leírt kritikák csak jobbító szándékúak, nagyon jól éreztük magunkat, akcióban nagyon olcsó volt, nekünk a szoba sem volt kicsi, pedig nem a nagyobb szobát kértük. Nem volt messze a fürdő sem, ennyi gyaloglás jól esett. Mindenkinek szívesen ajánlom, azzal a kitétellel, hogy szerintem kisgyerekkel ne Hévízre jöjjenek nyaralni! ( nem is volt csak egy kisgyermekes család). Jók voltak a belvárosi programok is. Utcazenészek, Munkácsy-kiállítás, fáklyás esti városnézés.
2014. június 17.gyerekekkel járt itt 55Nagyon előzékeny volt a kiszolgálás. Kutyával voltunk, azonnal hoztak vizet.A limonádét kérésemre cukor nélkül készítették. Az ételek ízletesek voltak. Teltházuk volt, mégis gördülékenyen ment minden. Jól éreztük magunkat, szívesen ajánlom mindenkinek!
2014. május 24., kollégákkal járt itt 35 Ami nagyon tetszett, az a konditerem. Technogym gépek,kellemes környezet. A szoba: egyértelmű volt, hogy házaspárként érkezünk, 2 különálló ágy volt, az egyik ágyon az ágyterítő olyan koszos volt, hogy leírni nehéz. Sok-sok koszfolt volt rajta. A szoba nagyon pici volt, nem olyan, mint a fényképen. A kilátás: sok-sok autót láthattunk.
Ami szerintem szörnyű, de ezt megúsztuk, vannak erkély nélküli szobák. 3 lift volt, néha nagyon sokat kellett rá várni. A takarító személyzet -egymás között- de bárki által jól hallhatóan - trágárul beszélt. A reggeli nagyon választékos volt. Minden felsorolt negatívum ellenére jól éreztük magunkat, csak érdemes odafigyelni a rendelésnél, hogy ne parkolóra néző, és ne erkélytelen szobát kapjunk
2014. április 15.családjával járt itt 55 Több alkalommal ettünk már itt, mindig maximálisan meg voltunk elégedve! Legutóbb pizzát rendeltünk, pont olyan, ahogy én szeretem. A tésztája ropogós, vékony, a feltétek finomak. A kiszolgálás udvarias, jókedvű, nem kell sokat várni, az étterem hangulatos. Ha csak napi menüt eszünk, akkor is bőven jóllakunk.
Látszik a tulajdonoson, hogy szereti a vendégeket. A teraszon is nagyon szeretünk enni-inni-beszélgetni, csak már jönne a jó meleg! Mindenkinek jó szívvel ajánlom.
2014. március 11.barátokkal járt itt 55 Kellemes hétvégét töltöttünk itt barátokkal. A személyzet kedves, készséges. A szoba kényelmes, tágas. (az ágy nekem kissé puha) A wellness nagyon kellemes, kényelmesen el lehet benne férni, a külső medence napfényes ( jó időnk volt). Az ételválaszték bőséges, a desszertek viszont íztelenek voltak.
Ott felejtettünk néhány dolgot, 2 nap múlva már át is vehettük a postán. Egyik nap élőzene volt (táncos mulatságnak hirdették, de padlószőnyegen nem lehet táncolni), másik nap bárzongorista. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2013. november 24.barátokkal járt itt 45 A Hotel Azur Premium részéről írok. Visszatérő vendégek vagyunk. Negyedik alkalommal voltunk itt, annyira tetszett, hogy barátainkat is idehívtuk. Kezdem a negatívumokkal. Nem volt fűtés, késő estére tudták megjavítani. A wellness medence is hideg volt, az csak másnapra lett használható.
A Prémium rész külön van választva a "sima" Azurtól - lényegesen többet is fizetünk- azért, hogy itt nagyobb eleganciában legyen részünk. Konferencia miatt a régi Azur szárny vendégei is itt étkeztek, nem volt meg az a hangulat, ami eddig. Az 5 fogásos vacsora minősége nagyot romlott az eddigiekhez képest (pl. a fácánleves hideg volt, a báránycomb cipőtalp keménységű. ) Takarítás nem volt, délután 4-re értek a mi szobánkhoz, akkor már mi is visszatértünk. Nem lehetett bowlingozni, a rendezvény résztvevői hajnal kettőig az összes pályát lefoglalták. Első nap a recepciós hozzá nem értő és flegma volt. A pozitívumok: a wellnwssbwn a fiatalember mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. A reggeliztető hölgy készséges volt, minden kívánságunkat leste. Nagy pozitívum volt, hogy péntek-szombaton élőzene volt . Csak táncparkett nem volt hozzá, de megoldottuk, táncoltunk a lift előtt. Minden hiányossága ellenére változatlanul szeretem a Hotel Azur Premium szállodát, még mindig tudom ajánlani, de a színvonal nagyon sokat esett szerintem. Dunántúli társaság
2013. április 23.családjával járt itt 55 Mióta egyszer véletlenül a Premium-részbe kaptunk szállást, csak oda járunk vissza. Elegáns, nyugodt, külön wellness-részleggel, ahol nyugalom van, bár a szülők simán beviszik a megengedettnél kisebb gyerekeket is,és sajnos az úszómester nem minden esetben szól rájuk, ami azért nem jó, mert ez a prémium-rész annak a korosztálynak készült, akik nyugalomra vágynak.
a vacsora csodás, gyertyafényes, 5 fogásos, kisgyerekmentes. ( én szeretem a gyerekeket,én is felneveltem négyet,de a mai szülők sajnos nem törődnek csak saját magukkal, hagyják a gyereket üvöltözni, hisztizni, pocsolni,ahol nem lehet stb ). Ezért remélem, a prémium-rész eredeti szándéka szerint megmarad annak, aminek tervezték, a kulturált, nyugodt kikapcsolódás szigetének!