2016. szeptember 20.gyerekekkel járt itt 55 A nyíregyházi állatkertet szerettük volna megnézni. Ismerősöm ajánlotta a szállást. És nem csalódtunk. A családi szobában kényelmesen elfértünk négyen. Minden tiszta volt. Nagyon közel van a szállás a fürdőhöz és állatkerthez, így egy kis sétával elértünk mindent, amit szerettük volna.
Reggeli volt a csomagban , ez teljesen jó és elégséges volt. Külön kiemelném , hogy nagyon kedves és szolgálatkész a személyzet. Köszönünk mindent ! Egyszer majd visszatérünk . .
2016. május 4.a párjával járt itt 55 Ha egy szóval kellene jellemeznem az élményt amit a Karolina Kávéházban kaptam ottjártamkor, azt mondanám : FANTASZTIKUS. Februárban vitt el a párom ide, úgy hogy nekem meglepetés volt hova megyünk. Már amikor beléptünk éreztem , hogy varázslatos helyre érkeztünk. A kinti hidegről belépve kellemes meleg fogadott és a kiszolgáló már ugrott is és lesegítette rólunk a kabátot.
Kedvesen érdeklődött, hogy miben segítehet. Mivel kávézni sütizni szerettünk volna odakisért a sütis pulthoz és elmondta milyen sütik vannak és kedves ajánlott is nekem sütit, ami jó választásnak bizonyult később. Nem volt tolakodó, pont annyira volt szívélyes, hogy az nem volt még sok. A hely hangulata azonnal megfogott, a környezet szép és barátságos, meleget árasztó. A házi sütik különlegesek és nagymamám süteményeit idézők. A kávék kozött én is megtaláltam a nekem tetsző különlegeset, míg kedvesem egy isteni esspresszót szürcsölgetet a desszert mellé. Amíg mi fogyasztottuk "uzsonnánkat" láttam, hogy az egyik vendég kiment dohányozni a teraszra, ahonnan csodás kilátás van a Balatonra. A felszolgáló kiment és vitt számára egy takarót, hisz februárban még elég hűvös volt. :) Maga a gesztus azt hiszem magáért beszélt ! A család és a kávéző rövid és szívmelengető történetét az étlapon el lehet olvasni. Igazán frappáns ötletnek találtam. Az árak nem alacsonyak, de ezt most nem bántam. Úgy éreztem abszolút kiemelkedő élményt kaptam a pénzemért ! Terveim között szerepel, hogy ismét ellátogassak ide idén nyáron, mert jó időben is szeretnék eltölteni egy kis időt ezen a helyen !