2015. szeptember 13.a párjával járt itt 55 Azzal a céllal kerestünk éttermet, hogy valami különlegeset együnk. Miután megnéztük az étlapot, úgy döntöttünk, hogy ezt itt megtaláltuk. Amellett, hogy fantasztikus a hely hangulata (közvetlenül mellettünk hattyúk úszkáltak a Balatonon, a távolban vitorlások és hajók siklottak a vízen, másik oldalt pedig kellemes élő zene szólt), az ételek is kiemelkedő ízélményt nyújtottak mind számomra, mind a párom számára.
A kiszolgálás is gyors és udvarias volt. Ezen felül a hely nagyon igényesen kialakított és tiszta. Szerencsére nekünk nem kellett csalódnunk.
2015. augusztus 27.a párjával járt itt 55Törzsvendégek vagyunk már a helyen, ami érthető mert itt lehet a legjobb pizzákat enni. A hely szellemiségét kicsit kell szokni, de hamar meg lehet barátkozni vele. A kiszolgálás gyors, a pizzákon gazdag és ízletes a feltét, amihez spéci szószt is adnak, és mindezt nagyon kedvező áron. :)
2015. augusztus 27.a párjával járt itt 55Már kétszer is voltunk itt, mert annyira szuper áron készítenek szuper koktélokat. A választék óriási, az alapanyagok minőségiek, a mixerek pörögnek ezerrel, szóval az italokra nem lehet panasz. Az asztalokat gyakrabban lehetne törölni és lehetne pár darabbal több itallap, mert azokat úgy kell vadászni, ez ezek a legnagyobb negatívumok.
2015. augusztus 27.a párjával járt itt 45 Farkas éhesen estünk be a helyre egy komolyabb túrázás után, és egy kétszemélyes tálat kértünk, amit kb. 10 percen belül ki is hoztak. Ár/érték/minőség arányban nagyon jó volt, igaz semmi kiemelkedő, de legalább alaposan jól laktunk.
(Viszont azt nem értem, hogyha üveges sört kérek, akkor az üvegből miért kell egy kicsit beleönteni a pohárba, ami aztán jól felhabzik, várhatok sokat, mire ihatom, és miért nem lehet csak letenni a pohárral rám bízva a döntést, hogy kitöltöm-e pohárba ahogy én szeretném, vagy üvegből iszom. . . Ez általános jelenség, nem csak itt tapasztaltuk. )
2015. február 7.családjával járt itt 45 A környezet, a kilátás az valóban pazar, sokat ad a hely hangulatához (ami a kandalló tüze is fokozott), DE! Az ételek bár finomak voltak és az áruk is elfogadható, de semmi kiemelkedő ízélményt nem nyújtottak. A kiszolgálásban zavaró volt, hogy a felszolgáló túlzott módon próbált jópofizni, ami megzavarta a hangulatot.
A kilátásért és az étterem csodás környezetéért egyszer mindenképp érdemes felkeresni a helyet.
2015. február 7.a párjával járt itt 55Hacsak tehetjük meglátogatjuk, mert kiváló hely! Sohasem tapasztaltunk minőségbeli változást. Bátran jó szívvel merjük ajánlani bárkinek, mert a legmagasabb igényeket is kielégíti, mind az ételek-italok minősége terén, mind a hely hangulata, tisztasága és kialakítása terén. Ár-érték-minőség arányban Fehérváron, de környékén is magasan ver mindent.