2017. június 7.a párjával járt itt 45 Csisztapuszta közepén található a Csiszta gyógyfürdő, amelyet az utóbbi években kezdtek el fejleszteni, de még mindig elég kicsi, csak pár gyógyvizes medence található ott. Étterem viszont van 4 is, amelyek közül a fürdő bejáratával szemben lévő - jelenleg Kis Hubertus név alatti - kisvendéglőbe ültünk be véletlenül.
Azért véletlenül, mert máshol nem fogadtak el bankkártyát - szerencsénkre! 3 napig voltunk ott, és miután megkóstoltuk a Kis Hubertus ételeit, visszajártunk minden nap és azt hisszük, hogy a jövőben is vendégei leszünk. Semmi különösre nem kell számítani, kis fedett terasszal, benn 4-5 asztallal működik, egyszerű kis hely. Ám az ételek rendkívül jóízűek! A húsleves, mint egy régi falusi lagziban, a cigánypecsenye omlós, ízletes, előre be van pácolva, a frissen készülő káposztasaláta mind kiváló, de a rántott hús, a svájci szelet, a lángos is nagyszerű. Itt semmi fine dining, semmi nouvelle cuisin, csak egyszerűen úgy főznek, ahogy kell, egyszerűen és nagyszerűen. Az ár-érték arány is hasonlóan jó, a felszolgálás gyors és nagyon kedves, a BEK döntőt is meg lehetett nézni este sörözés közben, no és a csapolt Kozel barna meg az Olaszrizling fröccs sem akármi. Máskor is csak itt étkezünk, ezt megígérhetjük nekik és másoknak is ajánljuk. (Jobb, mint bármelyik ott lévő étterem! )
2017. május 3.a párjával járt itt 55 Már harmadszor voltunk itt, és még vissza is fogunk térni. Szerintünk ez a legjobb vietnami étterem a városban, bár nagyon kicsi, nagyon zsúfolt, de kiválóan főznek! Hétköznap általában délben nincs hely, a környékről a diákok és dolgozók sokszor az ajtón kívül állnak sorba és várakoznak szabad helyre.
Az egész étterem gyakorlatilag hasonlít egy kifőzdére, senki nem ül órákat, csak beugrik enni egy jót. Sok mindent ettünk már az étlapról, de minden finom és ízletes volt. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
2017. május 3.a párjával járt itt 45 Ha mástól nem hallunk erről az étteremről, biztos nem találunk rá! Pedig kár lett volna érte, mert kedves kis hely egy nagy park közepén, a városi uszoda mellett. Két nagyon finom húslevest ettünk és egy nagy vegyes tálat, különböző húsokkal. Minden étel jól volt elkészítve, ízletes volt, gusztusos volt a tálalása is és gyorsan kiszolgáltak.
Az étlapon nagy a választék, helyi specialitások is vannak, majd legközelebb kipróbáljuk azokat is. Mindenkinek csak ajánlhatjuk ezt az éttermet.
2017. május 2.a párjával járt itt 25 Szentesen átutazóban kerestünk éttermet ebédeléshez. Szentes központjában láttuk meg ezt a helyet, nem ismertük, beültünk ebédelni. Már az elején közölte a felszolgáló, hogy kb. 50 percet kell várni, mert sokan vannak! . . . . Csak félig volt telt az étterem.
Megrendeltük az ételeket, a Hagymás rostélyos rendelésénél előre megkérdeztük, hogy ugye be van pácolva és puha lesz, mert idáig ez a két hibája volt máshol ennek a fogásnak. 53 perc múlva megkaptuk a rostélyost, amit alig tudtunk elvágni, két vastag steak szelet formájú marhahús volt, de nem rostélyos. Elrágni még nehezebben lehetett. A köret lemaradt mind a két adag mellől, hiába kértünk az elején sült krumplit hozzá. A krumplira ezért külön még várhattunk. Mivel már éhesek voltunk, nagy nehezen megettük a kemény húsokat, és a végén elmondtuk a problémát. Be is mutattuk egy kis darab megmaradt húson, a felszolgáló igazat is adott, de ezen túl semmi nem történt. Valószínűleg többet nem látogatjuk meg ezt az éttermet.
2017. április 1.a párjával járt itt 55 A pilisi kutyakiállítás után találtuk meg ezt a kisvendéglőt a 4-es út mellett, bár már előtte hallottunk a pacalkölteményekről. Mi nagy pacalkedvelők vagyunk, ezért már az is biztató volt, hogy az út mellett nagy molinón szerepel "PACAL". Csak ennyi, be is fordultunk és szép napos időben kiültünk a teraszra.
Az étterem egyszerű, csak éppen a célnak megfelelő, semmi extra, de tiszta, normális. A felszolgálás udvarias és gyors. Az étlapon többféle pacal van, mi azonnal kiválasztottuk a csülkös pacalt káposztasalátával, és nem is csalódtunk. Kevés helyen készítik el így hazánkban a pacalt, igazán kiváló volt. Sajnos nem a lakhelyünk közelében van ez a vendéglő, különben törzsvendégek lennénk ott. Mindenkinek ajánljuk, aki arra jár.
2017. március 2.a párjával járt itt 45 Mi is véletlenül akadtunk rá a helyre, ebédidőben sétáltunk arra. Nem bántuk meg, hogy ott ebédeltünk! Egyszerű, majdnem szocreál hely, egy hosszú csőszerű étterem, rögtön a bejáratnál kétoldalt svédasztalos választék. A választék nagyszerű volt, a frissensültek és készételek között bőven lehetett csemegézni.
Mi csontlevest, rakott karfiolt, rántott csirkeszárnyakat és csirkemellet, májas-zöldborsós ragut ettünk és süteményt. A konyhát csak dicsérni tudjuk, mert nagyon jóízűen főznek, minden étel finom volt, kifogástalan. A felszolgáló az ásványvizet is gyorsan és kedvesen hozta, minden tiszta volt, és az ár-érték arány kitűnő! Ha arra járunk, máskor is biztosan itt ebédelünk.
2017. március 2.a párjával járt itt 45 Hétvégén sétáltunk a Hármashatárhegyen, amikor felfedeztük a Hangár bisztrót, a kilátó mellett. Mivel ebédidő volt, megnéztük mit lehet enni, és elég szép választékot találtunk. Ettünk egy Palócgulyást ami egyenesen kitűnő volt, rég nem ettünk ilyen finomat.
Sajnos a második fogás már kívánnivalót hagyott maga után, a szűzérme szárazra volt sütve, a székelykáposzta sem rendelkezett a klasszikus ízével. A levest csillagos ötösre, a főételeket hármasra minősítenénk. Maga a bisztró belső kialakítása nagyon stílusos, praktikus, jól berendezett, tiszta. Ez kell egy ilyen helyre. A felszolgálók kifejezetten röpködtek a vendégek között, gyorsak voltak és kedvesek, figyelmesek. Ha ezt így folytatják, biztosak lehetnek a vendégek emelkedő számában és hogy rentábilisak lesznek! Gratulálunk nekik!
2017. január 31.a párjával járt itt 45 Hosszú idő után jó pizzára vágytunk, az interneten találtunk a Pizza paradicsom étteremre, ahova hétvégén ellátogattunk. Nem foglaltunk helyet előre, amit nem szabad kihagyni. Ennek ellenére véletlenül találtunk egy kétszemélyes üres asztalt, pedig az étterem tele volt. Egyszerű kis étterem egy park sarkába építve.
Kis fedett terasz is tartozik hozzá, rengeteg asztalt bezsúfolva, kis osonófolyosók köztük, a székek összeérnek. Az asztalok kicsik, épp elegendőek a tányéroknak. Látszik, hogy a forgalom mennyiségére törekszenek a tulajdonosok az alacsonyan tartott árak mellett. A felszolgálók térülnek-fordulnak, gyorsak, és kedvesek. Nem csak pizza van, hanem sokféle étel, nagyon jó választékban. Például Pljeskavica és Cevabcica is, valamint különféle bárány-birka ételek. Normál adagok, szépen tálalva, díszítve. Mi kétféle pizzát rendeltünk, mindkettő megfelelően volt elkészítve, szépen aranyszínűre megsütve a széle és az alja is, nem túl vékony, de nem is kenyérvastagságú, kifejezetten jóízűek voltak. Az egyiket lefelejtették, vártunk, szóltunk és akkor gyorsan pótolták, cserébe nem számoltak fel! Fair! ! ! Jó az étterem, tetszett, máskor is megyünk! Köszönjük Pizza Paradicsom!
2017. január 31.a párjával járt itt 45 Ha valaki eltekint a szoc-reál stílustól, akkor egy jó ár-érték arányú szállodában élvezheti a szolgáltatásokat, amik sokrétűek. Ami elsősorban vonzó az a saját gyógyvizes wellness részleg, télen is nagy fedett medencékkel. A szobák egyszerűek, de a célnak megfelelőek és a padlószőnyegek foltjait nem tekintve tiszták is.
Vannak leesett burkolatok a fürdőben, pótlásra szorulók, illetve fejlesztés is szükséges lenne. Nagy előny, hogy a félpanzió ebédre is igénybe vehető vacsorázás helyett, és akkor is svédasztalos! A konyha jól teljesít, az ételek jóízűek és változatosak. A szálloda elhelyezkedése kiváló, jó sétalehetőségekkel rendelkezik. Udvarán őrzött parkolóhely is van, külön díj nélkül. Összességében nagyon elégedettek voltunk, máskor is meglátogatjuk!
2016. november 8.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az előzőekben itt leírtak alapján látogattuk meg ezt a csárdát, átutazóban, ebédidőben. Időnként amerre járunk célzottan, ajánlás alapján térünk be kiemelt, jobb helyekre. Lehet, hogy sokat vártunk tőle, de számunkra nem azt teljesítette, amit vártunk. Ez tényleg egy korhű csárda, annak megfelelő környezettel, hangulatos berendezéssel.
Mi a konyhától vártunk többet, gondosan választottunk, végigolvastuk az étlapot. Rendeltünk bablevest, Kondorosi pecsenyét, Göngyölt pulykamellet Chef módra és kávét. Az ételek mennyisége hatalmas volt, inkább négy személyre volt elég, mint kettőre, pedig nem vagyunk kisétkűek. A látvány is csodás volt a tányéron, bár ezekhez alkalmazhatnának nagyobb tányért is, hogy a vágásnak is legyen helye. Az ízek átlagosak voltak, ezt bárhol tudják produkálni, akár egy önkiszolgáló étteremben is, tény, hogy jól volt elkészítve mindegyik étel, már amennyiben ez alatt azt értjük, hogy a tájjelegú és standard receptúrának megfelelt, megfelelően volt megsütve, nem volt elsózva, nem volt puha a hús bundája, stb. , bár a bableves fűszerezése kívánnivalókat hagyott maga után. A kávé kifogástalan volt. A felszolgálás gyors, kedves, kifogástalan! Összefoglalásul elmondhatjuk, hogy a környezet felülmúlja a konyhai teljesítményt, a személyzet is nagyon kedves. Mi viszont a konyhai teljesítményért járunk éttermekbe, ezért fizetünk, és az összes többi ez után következhet. Ezért aztán az "itt is voltunk" kategóriánkba soroltuk.