2023. szeptember 30.családjával járt itt 55Csodaszépen parkosított kis hangulatos kis félszigetként nyúlik a Balaton vizébe. Hangulatos kávézóval a végén, remek kilátással a tóra.
2023. augusztus 24.családjával járt itt 55 Pár éve, mióta egyszer véletlenül betévedtünk, annyira megtetszett az étterem hangulat, a finom ízek, a kedves kiszolgálás, hogy azóta, ha arra járunk, mindig betérünk ide. Kicsit messzebb van tőlünk, de minden évben visszatérünk Sopron és a Fertő-tó környékére, imádjuk. . .
ilyenkor kötelező program az étterem meglátogatása :) Aki erre jár feltétlenül próbálja ki, nem fog csalódni, sem az étteremben, sem az ételek minőségében, mennyiségében, árában, szeretettel ajánlom mindenkinek :)
2023. augusztus 24.családjával járt itt 55 Nagyon szeretjük ezt a helyet, ha tehetjük minden évben eltöltünk itt egy hetet. Aki csendet, nyugalmat szeretne a természet közelében, itt megtalálja a számításait. Lehet fürdeni, túrázni, horgászni és nem utolsó szempont, hogy közel van Sopron, az osztrák határ, akár a szomszédban is lehet klassz programokat szervezni.
Gyógyfürdő is megtalálható a közelben, 40 km-en belül több ismert fürdő is elérhető. Aki a kultúrát, városnézést helyezi előnybe itt azt is lehet szervezni, csodás múzeumok, kilátók vannak a közelben. A Fertőrákos kőfejtő, barlangszínház is elérhető távolságban van. A környék mind a 4 évszakban rejt valami csodát, csak ajánlani tudom :)
2019. július 4.barátokkal járt itt 15 Május végén voltam ott a férjemmel, meg a barátainkkal. Az előzőekben leírt sós vizet kaptunk halászlé helyett :( Mérhetetlen csalódás volt, mert az utazásunk megkezdése előtt, már úti célként néztük ki ezt a csárdát, ráadásul mindezért több, mint 16000 ft-ot fizettünk, amiért kaptunk egy nagy tál borzasztóan sós valamit, aminek még hal íze sem volt.
A 3/4 része ott maradt, amit a pincér készségesen el akart csomagolni, és mikor mondtuk, hogy köszönjük nem kérjük, mert rettentően sós volt, mosolyogva eloldalgott, de azért az árát elkérte :/. . igaz ettünk egy-egy palacsintát, ami finom volt, meg egy-egy üdítőt ittunk, de még így is soknak tartok 16000 forintot feletti összeget 4 főre egy tál sós vízért :((