2014. augusztus 28.gyerekekkel járt itt 45 Családdal mentünk (5 felnőtt + 2 gyerek) "A Vidék íze" 50%-os ételkuponunkkal ebédelni. A szép, napos idő miatt kint választottunk asztalt magunknak egy kellemes kis emelvényen, a személyzet azonnal segített összetolni két asztalt, majd megkaptuk az étlapokat, ami egyszerre volt kellemes és kellemetlen csalódás is számomra.
Nagyon igényes és dizájnos, viszont az ételek elrendezését kicsit kuszának éreztem, nem mindenhol derült ki, hogy az adott fogás milyen húsból készül például. A rendelést követően a levesek gyorsan kiérkeztek, amíg a főételekre vártunk, addig pedig a gyerekeket lekötötte a játszósarok, illetve a trambulin, ezek hatalmas pluszpontot jelentenek! A hagymalevesem kiadós volt, a főételem parajágyon tálalt csirkemell volt rizzsel, sok újdonságot nem tudtak mutatni, de finom volt (mint minden más egyébként), a tálalás is igényes volt. Kicsit furcsának éreztem, hogy körülbelül az összes pincér megfordult az asztalunknál, voltak ügyesebbek és kevésbé ügyesek, de valószínűleg felszolgálóként túlzottan figyelek a részletekre. Manna Mia - megyünk még! :)