2019. február 21.családjával járt itt 55Nagyon szép már kivülről lenyűgöző az épület. Belül igazi kastélyban érezhette az ember magát. Nagyon kedves a személyzet mindenben segitettek. Az étkezés minősége és mennyisége is kiválló. Valószinű hogy nyáron visszatérünk, mert a park is csodállatos igy télen is, de nyáron még kellemesebb lehet ott sétálgatni. A délutáni uzsonna is nagyon egyedi.
2018. augusztus 25.gyerekekkel járt itt 35 Érdekesnek tartom, hogy amit a csomag tartalmazott külső szolgáltatási kedvezményt azt ránk terhelték 5780. -ft értékben, miközben a közeli strandbelépőt vettük csak igénybe. S ezt is a kedvezmény ellenére drágábban kaptuk mivel a szálloda recepciósa nem vette figyelembe, hogy férjem már 65 éves elműlt igy teljes árú jegyet számitott számára.
Jó volt a pihenés nekünk és a gyerekeknek is azonban egy 4 csillagos szállodától kicsit töbet vártunk. A reggeli vacsora mind minőségben mind mennyiségben kiválló volt, azonban 1x ebédeltünk ott több mint 1 óra volt a 3 fogás elfogyasztása mert olyan lassú volt a kiszolgálás. Mikor fagylaltot kérünk nem tudták megmondani mennyibe kerül. Szerintem a szállodában nagyon kevés a személyzet. A wifi jelszó sehol nem volt feltüntetve.