2023. október 7.a párjával járt itt 25 Nem szoktam negatív hozzászólásokat írni, de a ma du. történtek átlépték az ingerküszöbömet! Korábban többször jártunk itt ebédelni, nem volt problémánk sem a kiszolgálással sem az étel minőségével, mennyiségével. A mai napon délután a feleségemmel bementünk az étterembe, Ő rendelt egy rántott csirkemellet vegyes körettel én padig egy cigánypecsenyét.
Kinézetre az felszolgált étellel első látásra nem volt probléma . . . az étkezés közben vettük észre, hogy a cigánypecsenye egyáltalán nem szaftos húsból készült, hanem valamilyen kiszáradt felismerhetetlen részéből a sertésnek, ráadásul max. 1,5-2,0 mm (! ) vastag volt, a sült szalonna 2 féle szintén mm vastagságú darabokból állt, sajnos ugyan ez mondható el a rántott csirkemellről is, ami a hús vastagságát illeti, illetve, hogy a vegyes köret csak sült krumpliból állt. (! )
Éhesek voltunk, megettük az ételeket, de jeleztük a fizetőpincér hölgynek, hogy a köret nem a megrendelt volt, illetve a húsok rendkívül vékonyak voltak, szinte át lehetett látni rajtuk. Erre a hölgy csak ennyit mondott " . . . mit csináljak, nem én hoztam ki! " Sem a szakács, sem az üzletvezető nem jött ki hozzánk, pedig szerettem volna Nekik is lemondani a tapasztaltakat. Megértem, hogy ilyen gazdasági helyzetben nehéz talpon maradni, de azért mindennek van határa. Úgy érzem, hogy az étteremben teljesen hüly. nek néztek és becsaptak minket. Nem javaslom senkinek, hogy az étlapról válasszanak, vagy előtte alaposan nézzék meg mielőtt hozzáfognának a rendelt étel elfogyasztásának, nehogy úgy járjanak, mint Mi.