2024. április 17.a párjával járt itt 45 Egy dologban kellene elgondolkodni: amikor kevesen vagyunk, a reggeli is legyen választható. A mai már jobb volt. Svédasztal. Hiányoltuk a joghurt, kefír választhatóságát, egy kis körözött is feldobhatná a választékot. Ha kevesen vannak, jobban ki lehet számítani, miből mennyi. Előfordult, hogy a kapott rántotta mennyiség sok volt.
Szégyelltem, hogy nem tudtam megenni, mert pazarlásról szólt. De ma reggel csak annyit ettem, amennyit meg tudtam enni. Finom volt. U. ez igaz a vacsorára is. Elfogadható a menü választása, finom is volt, elegendő is. A minőségre tessék vigyázni. Biztos az is igaz, nem mindegy, ki a séf. De nagyon szeretünk odajárni. Az italok finomak, elégedettek voltunk. A környezet csodás, tisztaság mindenütt. Nagyon szép.
2023. április 14.a párjával járt itt 55A 103-as szobában a tükör fölött a neoncső villogott, szóltunk. A mosdóban hiányzott a szűrőbetét. Ez azért veszélyes, mert kontaktlencse, gyűrű beleeshet. Más nincs. Tisztaság, csodás természeti környezet, barátságos dolgozók. S még valami. A Biblia hiányzott a fiókból. Más szállodákban ott van. Vagy kérni kellet volna a recepción? Köszönjük. Hiányoltam még a reggelinél a joghurtot.
2015. december 10.a párjával járt itt 45Kellemes, nyugodt, csendes napokat töltöttünk a hotelben. Sikerült a békességet megtalálni a hétköznapokban, egyben ráhangolódni a karácsonyra. Köszönjük. Tóth Istvánné
2014. szeptember 28.a párjával járt itt 45 A környezet, a természet közelsége a teljes kikapcsolódást tette lehetővé számunkra. Tetszett a wellnes részleg elhelyezkedése, a szolgáltatások milyensége. Ami zavaró volt az első emelet konyha fölötti részen az a zaj. A szellőzők v. a fűtés zaja lehetett. 10 órakor ez szerencsére abbamaradt.
Egy tisztasági felújítás ráférne az Erzsébet szárnyra. Ennek ellenére jól éreztük magunkat. Az étkezéssel nem volt baj. Köszönjük az ott dolgozók munkáját. Tóth István és Tóth Istvánné
2013. december 18.a párjával járt itt 45 Esztétikum, kellemes légkör, nyugalom,igazi kikapcsolódás. Az étterm által nyújtott szolgáltatás remek volt. Ízletes ,mennyiségileg és minőségileg is kiváló volt. Mindenütt tisztaság. -a személyzet kedves, szolgálatkész. Nagyobb szauna jobb lett volna. A szobákba tennék Bibliát, szobai telefont, házirendet.
A város gyönyörű ,az emberek kedvesek,igazi történelmi város. Aki a békés, nyugalmas helyet keresi, ajánlom. A Várfürdőben Vigyázni kell az értékeinkre.
Park Hotel Gyula válasza
Kedves Tóth Istvánné!
Köszönjük kitűnő értékelését, mely nagyon fontos számunkra, szolgáltatásaink minőségének javítása végett. Örvendünk, hogy jól érezték magukat nálunk, a hiányosságokat igyekszünk pótolni.
2013. december 27., , Park Hotel Gyula
2013. szeptember 15.a párjával járt itt 55 Csodálatos környezet ,kedves mosolygós recepciósok, pincérek,tisztaság mindenütt. Külön köszönet a vonatkirándulásért, annak ellenére, hogy a megfelelő létszám nem volt meg. Jól választották meg a vonatkísérőt is, tudása , tájékoztatása a Bakony életéről pontos és mennyiségileg is elegendő volt . Egyszóval intelligens.
A nyugalom, a béke, a szépség szigete ez a hotel. Mindenképpen fogom ajánlani a gyermekeinknek, barátainknak, ismerőseinknek. Az unokáinknak látni kell ezt vidéket,ezt a sok szépet amit mi is láttunk. Biztos ,hogy vissza fogunk térni. Köszönjük a lehetőséget.