2018. október 14.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hotel szinte az erdő közepén,nagyon szép helyen található,a kilátás csodálatos. A személyzet előzékeny,szívesen válaszoltak,ha nem értettünk valamit. A szobák tiszták a takarítással nem zavartak bennünk,akkor intézték,ha elmentünk valahova. A T V-n nem bántuk volna,ha több csatorna van.
A wellnes rész az nagyon kicsi,ezért gyermekes családoknak nem ajánlanám. Az ételek változatosak,és finomak voltak. Összeségében meg voltunk elégedve. ,Máskor is vissza térnénk.
2016. október 24.a párjával járt itt 45 Mint a fenti csillagok is mutatják,abból is látni,mivel nem voltunk annyira megelégedve,és mi az ami tetszett. A Hotel gyönyörű helyen van,a panoráma felül múlhatatlan. A szobák kényelmesek,és tiszták,kivéve a svábbogarat,amit agyoncsaptunk. Nekünk leginkább az étkezés nem felelt meg négy csillagnak. A reggelinél pl.
mind a 4 nap ugyanaz a kakaós süti volt. A vacsora választéka,minősége nem volt ár/érték arányos. Sokat járunk wellneselni,kétszer voltunk /a kb. 3o-ból/négycsillagosba,Kalocsán,és itt,mind a kétszer kicsit csalódtunk. Mi, úgy gondolom ezután maradunk a háromcsillagosnál. Tisztelettel: Mattauchné Gergácz Anna.