2014. augusztus 28.a párjával járt itt 55A pincér ajánlatát fogadtuk meg és nem csalódtunk. /Pikáns sertéskaraj favágó módra/Kiváló,ízletes és bőséges ebédet kaptunk,gyorsan és udvarias kiszolgálással. Az étteremben elfogadták a Szép kártyát is.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki felkeresi Kőszeget, térjen be ide,egy kiadós város nézés után egy jó ebédre vagy vacsorára.
2014. április 23.a párjával járt itt 45 A párommal voltunk, most márciusban és nagyon jól éreztük magunkat,meg voltunk elégedve mindennel. Nagyon jó volt a kiszolgálás,kedvesek voltak a személyzet tagjai. A reggeli bőséges és választékos volt. Az ebéd vagy vacsora nem a szállodában volt ha nem pár percre egy étteremben,de csak jót mondhatunk arról is.
Egy ami nem tetszett az a szálló saját ,őrzött parkolójának megközelítése volt. Nem ártana a murvás ,köves utat le aszfaltozni. Ám ez nem rontja a szórakozás és kikapcsolódást. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Üdv
2013. augusztus 17.családjával járt itt 55 Harkányban nyaraltunk a családdal és az Adria étterem/fedett kerthelység/ volt az ebéd vagy a vacsora színhelye. Több féle menüt megkostóltunk és mindegyik kiváló és bőséges volt. Úgy tudom,hogy egy Horváth család üzemelteti. Csak ajánlani tudom mindenkinek mert árban és minőségben is megfelelő volt.
Az étterem mellett van egy fagyizó CIAO CIAO cukrázda és fagyizó és szintén egy Horváth család üzemelteti. Super a fagyijuk és hatalmas adagot adnak. ;)))))
2013. augusztus 12.családjával járt itt 55A családdal Harkányban nyaraltunk. Csak jót tudok mondani róluk.Kitűnő volt a kiszolgálás finon és tartalmas volt a választék is, és előzékenyek voltak a fürdőben is.Csak ajánlani tudom.A szálloda részről nem tudok véleményt mondani mert a szállásunk máshol volt de ide jártunk ebédelni és fürdeni.