2018. április 26.a párjával járt itt 55 Nagy várakozással indultunk a múlt pénteken du. Zalakaros irányába egy hétvégi pihenésre. hosszú útra számítottunk, mert lakóhelyünktől elég messze van. Azonban mivel nem messze van az autópályától, röpke 1,5 óra alatt leértünk. Ott aztán meseország fogadott bennünket.
Rég nem tapasztalt kedvességgel fogadott bennünket a szálloda személyzete, pillanatok alatt elintéztük a formaságokat és rövid idő múlva már lubickoltunk a kellemes gyógyvízben. 18 órakor a vacsoránál a tulajdonos hölgy üdvözölt bennünket és kívánt jó étvágyat a saját farmjukon készült ételekhez, amelyek fenséges ízűek voltak. Én haspárti vagyok, a feleségem kevésbé, de mindketten elámultunk a finom ízeken. A kényeztetés amiben vasárnap délelőttig részünk volt, az kimondhatatlanul csodálatos volt. Záró akkordként megnéztük a farmot, ahol a sok finomság alapanyagát előteremtik hozzáértő lelkiismeretes emberek, ezt is minden idelátogatónak látni kell. Gyermekesek is bátran keressék fel ezt a helyet mert úgy a szálloda (Vénus Hotel Zalakaros) mint a hozzá tartozó farm, gyerekbarát, ellátva játszó szobával, a farmon állatsimogatással és póni lovaglással kényeztetik a gyerekeket. Szóval hirtelen csak ennyit, mert nem lehet éléggé áradozni ha szóba kerül az a csodálatos maximális pihenést-kikapcsolódást biztosító hely. Külön szeretném megköszönni ezt az ajánlatot egy [moderálva - a szerk. ] pihenésszervező szállásfoglaló munkatársaknak. Mindenkinek ajánlom: Tisztelettel egy elégedett kipihent vendég