2024. október 15., csoporttal járt itt 45Sport és életmód tábor résztvevőjeként voltunk ott tavasszal egy hétvégét. Nagyon jól éreztük magunkat. A szobák jók voltak. A személyzet segítőkész. Az ételek nagyon finomak voltak. Esténként a hallban össze tudtunk jönni egy kis beszélgetésre, társasozásra.
2024. október 15., csoporttal járt itt 55Teljesen elégedett voltam a hotellel. Egy hétvégét töltöttünk ott sport és életmódtábor résztvevőiként. A személyzet nagyon kedves volt és figyelmes. Az ételek nagyon finomak voltak és nagy volt a választék. A wellnes részleg is nagyon jó. Gyönyörű helyen, közvetlen a balaton partján van.
2017. december 25.gyerekekkel járt itt 55 Az őszi szünetben voltunk Balatonfüreden a fiammal az Akadémia Hotelben. A hotel nagyon modern, szép és igényes. A szoba tágas és kényelmes, tiszta. Kedves volt a személyzet, nagyon figyelmesek :) Kellemes a közvetlen átjárás az uszodába. Az étteremben bőséges a választék reggelinél és vacsoránál egyaránt.
Közel vannak vásárlási lehetőségek. egyetlen hátrány, hogy a part és a sétány gyalog kicsit messze van, de egyébként nagyon szuper.
2017. október 10.gyerekekkel járt itt 55Decemberben voltunk karácsony és szilveszter között, nagyon jól éreztük magunkat. Szép és tiszta szoba, modern környezet. Légkondi van a szobában ami hűt és fűt is igény szerint. Finom reggeli, elegáns környezetben. A személyzet figyelmes és segítőkész. A hotel nagyon jó helyen van, pár lépés a városközpont, az egyetem, a dóm. Nagyon jó a tömegközlekedés is a környéken.
2016. október 14.családjával járt itt 55Unokatestvérem születésnapi meglepetés buliját tartottuk ebben az étteremben. Nagyon szépen előkészítették a termet a vendégek fogadásához. Nagyon jó hely, kedves kiszolgálás és az étel is finom volt. Az italok bőséges választékban vannak, a limonádé nagyon finom. A pincérek figyelmesek voltak. A hangulat nagyon jó volt. Családi összejövetelek szervezéséhez is nagyon jó helyszín.
2016. május 17.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon szép helyen, közvetlen a Balaton partján van. Az ott lakók az étterem részen keresztül egyből a strandra tudnak kimenni, a teraszunk is a strandra nézett. Nagyon hangulatos panzió. Kényelmes, tiszta, légkondival felszerelt szoba. A földszinten van az étterem az emeleten a szobák. Nagyon kedves és figyelmes volt a személyzet.
Az ételek nagyon finomak. A tulajdonos közvetlen és kedves. Máskor is szívesen megyünk majd. Nyugodt szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik ha napközben bármikor ki-be sétálhatnak a strandra. Este a panzió közelében lévő cukrászdák és éttermek kitűnő helyet biztosítanak a lazításhoz.
2016. május 17.gyerekekkel járt itt 55 Sopron történelmi belvárosában, a központban helyezkedik el a hotel. Nagyon szép a környék, a forgalom zaja nem zavar, mivel gyalogos övezet ez, a tűztorony közel van. Minden hamar és egyszerűen megközelíthető. Jó a város tömegközlekedése is, nem kell autóba ülni. Hangulatos a szálloda és a szoba. A személyzet nagyon kedves és segítőkész.
A reggeli nagyon jó és változatos, nagy választékkal. Vacsorát a közeli vendéglőben lehetett elfogyasztani.
2013. november 4.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves és figyelmes volt. Az ételek nagyon finomak voltak. A Halloween programok jól sikerültek, bár a faragni való tökből kevés volt, nem jutott minden gyereknek :(
Az étterem jópofán fel volt díszítve és az ételek is ötletesek voltak. A party kellemes volt a töklámpások fényénél.
Egy kis hiányosságnak azt érzem, hogy nincs játszószoba ahol csocsó, darts, pin-pong asztal, biliárd vagy ilyesmi van(csak egy rex asztal a földszinten), ahol a gyerekekkel lehetne egy kicsit bohóckodni. Nagyon kellemesen telt az őszi szünetünk a hotelben.
Hotel Nagyerdő válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönöm az észrevételeit és az elismerő szavait. Tök volt elegendő, csak egy bohókás (és a tököket ezek szerint nem igazán jól ismerő) szakácstanulónk a sütőtökleveshez rendelt tök helyett a lámpások készítéséhez beszerzett tök egy részét dolgozta fel, és már nem volt lehetőségünk pótolni a "veszteséget".
Úgy vettem észre, azért rajzolni is nagy örömmel álltak neki a gyerekek.
A gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésére a szállodán belül valóban elég kevés lehetőség van (a szűkebb környezetünkben azért vannak erre lehetőségek). Keressük a lehetőséget (elsősorban a helyet), ahol ki tudnánk alakítani egy gyermeksarkot.
2013. november 7., , Hotel Nagyerdő