2020. szeptember 29.barátokkal járt itt 55Már 2x jártunk a hotelben családdal, barátokkal. Az ételek fenomenálisak, a borok kiválóak! Pincelátogatás nagyon érdekes volt, a borkóstoló pedig igazi élmény. A pince és a hotel is szép tiszta. A személyzet kedves, figyelmes. Mindenkinek csak ajánlani tudom a hotelt is, de főleg az éttermet és a borokat! Mi még biztosan visszatérünk, másnak is ajánlom!
2019. július 5.gyerekekkel járt itt 55 Kétszer voltunk a hotelben. Tiszta, szép, közel van a fürdő. Az ételek finomak, de semmi extra. Az ott tartózkodásunkkor az idős külföldiek amit műveltek a reggelinél, vacsoránál az borzasztó. . . . kézzel dobálta vissza a véletlenül kiesett rántottát az edénybe, lökdösődnek, zabálnak. . . .
összefogdossák kézzel az ételt, de erről persze nem a hotel tehet. Alapvetően a hotel szép, a szoba tiszta, az ágynemű jó illatú. A fürdő takarításra kellene jobban figyelni, mert a zuhany vízköves, és még csak 2éves! Visszatérünk biztos.
2019. július 5.gyerekekkel járt itt 55Évek óta ide járunk, gyerekekkel, mamával, unokatestvérekkel, barátokkal, stb. , Mindenkinek ajánlom, de főleg gyermekkel érkezőknek, akik nagyon jól akarják magukat érezni, és kifogástalan ételeket enni. Tökéletes, és tényleg minden! A személyzet nagyon kedves, és mosolygós, főleg a régi alkalmazottak. Mindig úgy érzem haza megyünk. :-)
2015. április 7.gyerekekkel járt itt 55 Többször jártunk már itt a családommal, szülinapok, névnapok ünneplése alkalmából. Az ételek mennyisége, és minősége is megfelelő. A hely nyugodt, csendes, nem zsúfolt. A kiszolgálás megfelelő, a pincérek udvariasak. Mindenkinek csak ajánlani tudom a napi menüt is, mert az is bőséges és változatos.
Árban nem túl olcsó, de mivel az adagok nem kicsik megéri. Mindenkinek ajánlom.
2014. szeptember 4.gyerekekkel járt itt 45 2014. augusztus végén jártunk a hotelben 3 éves kisfiunkkal. A személyzet mindig kedves mosolygós. A szobában a szőnyeg lelakott, régi,remélem hamarosan elkezdik cserélni őket a hotelben, mert rossz benyomást kelt a szobára. A szoba-fürő-wc egyébként tiszta volt, minden nap takarítottak.
A matrac valóban nagyon kényelmetlen, ahogy egy előttem hozzászóló is írta, de ez felejthető. Az átjáró a fürdőbe szuper, szépen felújított. Az ételek nagyon finomak, bőségesek, változatosak. Reggelinél egy apróság: hogy a narancslé valami 5%-os ital, és nem valami jó az íze. Összességében viszont jól éreztük magunkat, és egy *** csillagos szállodától senki ne várjon többet, sőt! Mindenkinek ajánlom, még visszatérünk ide. A személyzetnek *-os 5-ös!
2014. július 23.barátokkal járt itt 25 2014. júniusában jártam az étteremben. 20 perc várakozás után, külön kérésre jött oda egy pincér. Az étel amit rendeltünk kifogástalan volt, viszont nem volt saját pincérünk, mindig más tévedt arra, és fogalma sem volt, hogy előtte mit kértünk. Ásványvízben lévő citromnak hal szaga volt.
(Gondolom halon volt előtte) Miután kértem, hogy vigyék el, elmosták ugyanazt a poharat hozták vissza (vízcseppesen) ugyanazzal a citrommal. Szóval tragédia! Első utolsó volt, hogy ide jöttem!
2013. október 1.barátokkal járt itt 55Udvarias kiszolgálás, az ételek finomak, és bőségesek. Az étlap nagyon ötletes, az ételek változatosak, mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. A környezet hangulatos. Az árak megfelelőek,nem drága. Nem egy puccos hely, de ajánlani tudom mindenkinek a egy baráti beszélgetéshez. Könnyen megközelíthető, közel van a parkoló. Biztos visszatérünk még.
2013. augusztus 30.családjával járt itt 55Minden alkalommal ide jövünk a családdal vacsorázni. Majdnem mindig ugyanazt az ételt fogyasztjuk, mert itt a legjobb Székesfehérváron a bélszín steak barna mártással! A pincérek udvariasak, korrektek, a szakács szuper. Az asztalok tiszták, az ételek bőségesek, és az ár sem túl magas. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és ajánlom is!
2013. augusztus 30.gyerekekkel járt itt 552 éjszakát töltöttünk itt, a 1,5 éves kisfiúnkkal. Nagyon kedves és figyelmes volt a személyzet. A szoba tiszta, a wellness részleg is. Reggelinél, és vacsoránál is nagyon bőséges volt a kínálat, finomabbnál finomabb ételekkel. Kifejezetten gyermekbarát szálloda. Az udvar is rendezett. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és mi is biztos visszatérünk!
2013. augusztus 26.gyerekekkel járt itt 552 éjszakát töltöttünk el a hotelben egy 2,5éves kisgyermekkel. Tiszta, és szép volt a szoba. A személyzet minden tagja nagyon kedves. Az ételek finomak. Igaz a félpanziós étlap mind2 este ugyanaz volt, de nem bántuk. A wellness szuper. A masszőr nagyon jól végzi a dolgát. Egyszóval minden jó, csak ajánlani tudom mindenkinek! Azt kapja a pénzéért az ember, amit vár.