2016. május 4.a párjával járt itt 55 Mi imádjuk a wellness szállodákat, elég sok helyen jártunk már, de mindig meg kell állapítanunk hogy a SILVER-nél nincs jobb hely, nincs olyan, ahol ennyire odafigyelnek a vendégekre. Általában januárban, és júliusban megyünk oda házassági évforduló, születésnap alkalmával és mindig kedveskednek nekünk valami meglepetéssel.
Télen a melegvizes gyógymedencéi aranyat érnek, nyáron a hűsítő kinti medencék a vizibárral igazi tengerparti felüdülést kínálnak. A szobák kiválóak, az apartmanok nyáron minden igényt kielégítenek (teakonyha, étkező, zuhanyzó hálószoba). A svédasztalos félpanzió kínálta ételválasztékról csak csupa jót tudok mondani "halat, s vadat, s mi jó szájnak ingere" minden fellelhető. Igazi hízóprogram :)A reggelihez kínált többféle grátisz pezsgőválasztékról nem is beszélve :)Aki elmegy ide javaslom mindenképpen próbálja ki a recepciónál található mosdót, egy élmény: hozzá sem kell érni semmihez kézsuhintásra lezáródik az ülőke, majd az egészet automatikusan lefedi papírral, majd ha végeztél önműködően beszedi a papírt és lehúzódik a wc. Nem mondom első alkalommal okozott egy kis fejtörést, de nagyon tetszett :)