2017. június 14.barátokkal járt itt 55Az összes thai étterem közül a Thai Chili ételei a legautentikusabb ízvilággal rendelkeznek. Az egyetlen thai étterem, ahova bármikor szívesen megyek. A pirított rizs a kedvencem, mindig azt rendelek és ugyanazt az ízt kapom, minden egyes alkalommal, tehát nem romlik a minőség. Az összes eddigi barátom, akit elvittem ide, szintén függővé vált. :)
2015. április 30.barátokkal járt itt 55 Az eddigi legautentikusabb, legízletesebb és ezáltal legfinomabb thai ételek készítői. Megszokott csapatunkkal jártuk végig a Budapesten fellelhető Pad Thai éttermeket, de ez az az egyetlen állomás, ahova azóta is visszajárunk. A többit el is felejtettük. . . A többször Thaiföldön járt ismerőseim csak annyit mondtak az ételeket megkóstolván: "ugyanolyanok, mint ott!
" A legnagyobb elismerés az étterem számára. Thai Chilli Wok Bar - soha nem megyek máshova! Legyetek sokáig, hogy hadd együnk igazán jókat! :)