2016. május 4.a párjával járt itt 55 2015. júliusában egy hetet töltöttünk itt. Már a bejáraton való belépéskor látszott,hogy itt aztán szuperül fogjuk érezni magunkat. Ez így is lett. Egy nagyon csendes szobát kaptunk a 3. emeleten. Imádtuk. Kényelmes,tiszta helyiségek,finom ételek. Az alkalmazottak minden téren a vendégekért voltak.
Sikerült a pincérekkel is összebarátkozni,és meglepetésünkre a következő pihenésünk alkalmával megismertek minket,és régi jó ismerősként üdvözöltek. Imádtunk a teraszon reggelizni/vacsorázni. A wellness részleg vitte a pálmát. Minden korosztály megtalálja a magának tetsző elfoglaltságot. A folyosón található padlószőnyeg lett a kedvenc. Azontúl hogy nagyon tiszta volt, még puha is volt. "Véteknek" tartottam rálépni cipővel. Ezért én már a legelső naptól kezdve mezítláb jártam rajta. Egy pár nap múlva azt vettük észre,hogy az emeletünkön kiszálló
vendégek is rákaptak erre. Szinte mindenki lerúgta a papucsot a liftből kiszállva, és papucs nélkül sétáltak a szobájukig. A hétvégi meglepetés pedig nem volt más mint a Barátok Közt-ből Németh Kristóf. Szuper kedves pasi. A kisfiával pihent a szállodában,de kérésünkre készíthettünk vele egy fotót. Egyetlen negatívumot sem tudok felsorolni. Biztosan megyünk még.