2022. augusztus 17.egyedül járt itt 55Júliusban jrtam ott. Mindennel meg voltam elégedve.
Gyönyörű tiszta szálloda.
A személyzet kedves. Az ételek nagyon finomak voltak,és nagy volt a kínálat.
Ajánlom mindenkinek.
2019. május 10.a párjával járt itt 45 A hotel nagyon szép nagy olyan mint egy labirintus. A mélygarázsban nagyon szűken férnek csak el az autók. A szoba tiszta kémyelmes volt. Az ételek isteniek voltak és nagyon bőséges volt a választék még ebédre is. A kiszolgálással is meg voltunk elégedve. A wellness kicsit hangos volt, rengeteg volt a kicsi gyerek.
Ez kicsit zavaró volt ott is és étkezések közben is. De összességében jól éreztük magunkat.
2019. március 17.a párjával járt itt 55Állatkert látogatás után találtunk rá erre a hangulatos kis étteremre. A kiszolgálás nagyon gyors volt. Az ételek nagyon finomak voltak és bőségesek. Csak ajánlani tudom.
2018. szeptember 21.a párjával járt itt 35 Egy Szarvasi kirándulásról hazafelé tartva tértünk be ebbe a csárdába,
amit nem is bántunk meg. A teraszon foglaltunk helyet. Nekem ott annyi nem tetszett,vagy inkább nagyon kényelmetlen volt,hogy a pad nagyon messze volt az asztaltól. A felszolgáló hölgy nagyon kedves volt,szinte azonnal ki is szolgált bennünket.
A rendelt ételeket nagyon gyorsan kihozták. Az árakat drágának találtam,eddigi legdrágább hely ahol jártam. Viszont nagy adagok és nagyon finomak voltak.
2018. szeptember 21.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Három napot töltöttünk Gyulán a barátainkkal és ebben a szállodában szálltunk meg.
A neten találtam rá ennek a szállónak a csomagajánlatára ami nagyon kedvező volt és nem is csalódtunk.
A szálló jó helyen van,a fürdőtől pár méterre.
személyzet kedves. A szobák nagyok kényelmesek,tiszták.
A svédasztalos reggeli és vacsora is bőséges és nagyon finom volt
2018. szeptember 15.a párjával járt itt 55Már nagyon sokszor vásároltunk és rendeltünk a hamiból.
A rendelés is mindig időben megérkezett.
Többféle ételt hamburgert gyrost kipróbáltunk.
Mindig minden nagyon ízlett,és a mennyiséggel sem volt soha probléma.
Csak ajánlani tudom.
Az eladók a boltban is és telefonon is rendelés felvételnél nagyon kedvesek segítőkészek.
Sajnos a bolt nagyon kicsi és nem nagyon van lehetőség ott fogyasztásra.
2018. szeptember 15., csoporttal járt itt 45Már több alkalommal jártam az étteremben családi összejövetel alkalmával is.
Az osztálytalálkozókat is mindig ott szoktam megszervezni.
Mindig nagyon kedvesek segítőkészek rugalmasak voltak.
Az ételek is megfelelő mennyiségűek és finomak.
A helységeket el lehet szeparálni egy ajtóval,így egy csoportos összejövetelt nem zavar a többi vendég,és viszont.
2018. szeptember 15.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Barátainkkal töltöttünk Gyulán pár napot.
Pár helyet nevezetességet már otthon kinéztünk a neten amit mindenképpen meg akartunk nézni.
Ezek közül egyik úti célunk a Százéves cukrászda volt.
Kívülről és belülről is nagyon hangulatos korhű kis hely.
A kiszolgálás udvarias.
A sütik jól néztek ki,de kicsit drágának találtam.
A fagyi viszont nagyon finom volt.
2018. szeptember 14.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy Gyopárosfürdői Wellness alkalmával jártunk itt.
A neten kerestem egy jó éttermet ahol vacsorázni lehet.
Így sikerült rátalálnom erre a klassz kis helyre.
Nagyon hangulatos barátságos,csak ajánlani tudom.
A kiszolgálás udvarias kedves és gyors.
Az ételek meg isteniek voltak és rengeteg.
A férjem még a maradékból másnap megebédelt.
Ha valamikor még erre járunk akkor biztos betérünk!
2018. szeptember 14.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kb egy hete töltöttünk itt el pár napot a párommal.
A szálló szép helyen van.
A szobák tiszták kényelmesek.
A szoba elfoglalásával volt kis fennakadás,mert a megadott időre nem készült el. Pár órát várnunk kellett.
De ez a hiba orvosolva lett egy vacsorával.
Egyébként csak reggelis ellátás volt a csomagban.
A közeli fürdő gyönyörű. Ott is istenien éreztük magunkat.