2018. szeptember 14.a párjával járt itt 35 A szülinapomon töltöttünk itt három napot. A szálloda szép tiszta a szobák is rendben voltak. Wellness szállodát kerestem a neten. Hát ehhez képest egy kis kétszemélyes jakuzzi és egy szauna fogadott minket. A jakuzziban is hideg volt a víz. Egyik nap kínáltak leves ebédet. Az nagyon nevetséges volt,egy kb 1,5 dl-es pohárban szolgálták fel.
Egy pozitívum az volt,hogy a szálloda melletti cukrázdában megcsináltatták a szülinapi tortámat.
2018. szeptember 14.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Rengeteget járunk ide a párommal,de voltunk már a gyerekeinkkel is.
Szinte mondhatnánk azt is,hogy törzsvendégek vagyunk. :)
Mindig meg vagyunk elégedve az ételekkel,bár mielőtt megyünk a facebookon mindig megnézzük az aktuális menüt.
Többféle leves főétel közül lehet választani.
A sütik minőségén azért még volna mit javitani.
A kiszolgálók kedvesek segitőkészek.
2018. szeptember 14.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Vasárnaponként már több alkalommal voltam itt a férjemmel,vagy a családommal. Rengetegféle leves főétel köret savanyú és süti közül lehet választani és egy fix összegért azokból korlátlanul fogyasztani. Az ételek mindig nagyon finomak voltak. A neten előre meg lehet nézni az aktuális menüt. A pincérek kedvesek.
Ami engem zavart az a hangos élő zongorázás. A saját hangunkat se lehetett hallani,és nem is mindenki szereti.
2018. szeptember 14.a párjával járt itt 55Itt vannak Szolnok legfinomabb sütijei. :)
Már hosszú évek óta csak innen vásárolunk,minden alkalomra,névnap szülinap hétvége.
Tortát is innen rendelünk,de akár különböző szeletekből is raknak össze az eladók.
Mindig rengetegen vannak,de gyors és kedves a kiszolgálás.
Nagyon sokféle különleges finom fagyijuk is van.
Csak ajánlani tudom. :)
2018. július 12.a párjával járt itt 55Az 50. szülinapomat ünnepeltük ezen a gyönyörű helyen.
Mindennel meg voltunk elégedve.
A szoba csodálatos volt és kényelmes és tiszta.
Az ételek nagyon finomak és háziasak voltak.
A wellnest sajnos nem tudtuk kipróbálni, de visszatérünk és bepótoljuk.
2017. július 13.a párjával járt itt 55A valentin napokat álltalában itt ünnepeljük a párommal.
Nagyon hangulatos kis hely.
Az ételek nagyon finomak és a személyzet is nagyon kedves.
Csak ajánlani tudom.
2017. július 8.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Férjemmel és lányunkkal vacsoráztunk ezen a csodás kis helyen a diplomaosztó után.
Itt az oldalon kerestem éttermet. Először nem erre a helyre esett a választás,de az utolsó pillanatban változtattunk. Hát nagyon nem bántuk meg!
Nagyon hangulatos kis hely. A pincérek nagyon kedvesek voltak.
Az ételek isteni finomak és bőségesek.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2017. április 7.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A neten való étterem keresés után esett a választásunk erre a korhű csárdára.
Nem csalódtunk,tényleg hangulatos kis hely.
A személyzet nagyon kedves udvarias volt.
A felszolgáló a második látogatásunkkor megismert minket és nagyon szívélyesen fogadott.
Az ételek isteni finomak voltak és nagyon bőségesek!
Csak ajánlani tudom!
2016. október 9.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szeptemberben töltöttünk itt 3. csodás napot a férjemmel. A szálloda eldugott kis utcában található,de annál szebb és gyönyörű a kilátás. A személyzet nagyon kedves segítőkész volt. A szoba nagy tágas,kényelmes,tiszta légkondis,csak a bútorok kicsit régiek. Minden igényt kielégítő wellness részleg igazi kikapcsolódást nyújt.
Az ételek is nagyon finomak voltak. A hatalmas kertet lugasok sziklakertek kis vízesés patak szegélyezik. Nagyon jól éreztük magunkat. Visszatérünk.
2015. december 1.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szeptemberben a férjemmel töltöttünk ebben a gyönyörű szállodában egy hetet.
A szobánk szépen berendezettek tiszta volt.
Az ételek finomak voltak,csak kicsit kevés.
Az alagsori wellnessben minden nap eltöltöttünk egykis időt.
Egyik nap a közeli Petőfi sziget egyik éttermében megkóstoltuk a Bajai halász levet is. Isteni volt.
Én csak ajánlani tudom. Jól éreztük magunkat.