2015. augusztus 21.családjával járt itt 35 A Pataki cukrászdát nem kell bemutatni a környéken élőknek. Mindig is a magas színvonalú cukrászati termékeket képviselte. Konkurenciáját magasan felülmúlta hosszú éveken keresztül. A szülinapi és egyéb eseményeink tortáit minden esetben náluk vettük az ára ellenére, ugyanis tudtuk, hogy kimagaslóan jó minőséget képviselnek.
Az utóbbi 3 alkalommal náluk vásárolt sütemények sajnos borzasztóan rosszak voltak. A fagylalt tortáknak "hűtő ízük" volt. Nem értjük ezt a hanyatlást, jeleztük többször is az eladóknak telefonon, hogy valami nem stimmel, de sajnos nem változott egyelőre. Remélem jobb tapasztalataim lesznek a jövőben és ez csak egy időszakos állapot volt. A gombócos fagylaltjuk még mindig szenzációs.
2015. augusztus 21.a párjával járt itt 45 Többször voltam már a helyen, szenzációsak a frissensültjeik, leveseik. Jó a kiszolgálás, hangulatos a hely. Szokták mondani, hogy semmi sem lehet tökéletes, Valóban. Sajnos hiába pizzéria, valahogy a tésztája soha nem sikerül. Szerintem kicsit változtatni kellene rajta. A feltétek viszont nagyon finomak, jó alapanyagokból összeválogatottak.
Nincs lesajnálva róla semmi. Csak a tészta. . . Az éttermet ajánlom, a pizza viszont ismét nagy csalódás volt sajnos.
2014. július 26.családjával járt itt 55Nem olyan régen voltunk itt családommal 6-an pizzázni. Igazi olasz tészta recept alapján igazán finom és ízes pizzákat készítenek. Nem vagyok elfogult, de sajnálom, hogy Budapesten még nem találtam ilyen pizzériát. A hely hangulata nagyon magával ragadó, a régi újságok amik díszítik a helyet a múltba csöppentik vissza az embert. Nekem nagyon tetszett, ötletes és jó hely.
2014. július 23.a párjával járt itt 45 Összességében elégedettek voltunk a kiszolgálással, és a hely adta lehetőségekkel. A szomszédban elhelyezkedő fürdő igazi nyugdíjas paradicsom, viszont egy-egy napra kiváló hely a lazításra. A hotel ár érték arányban drágának mondható, hiába a festői táj.
A szobák festés és minimálisan felújítás érettek, "nagy hotellánc hangulata van" a rideg berendezés és a fali képek hiánya miatt. A reggeli bőséges volt és nagyon finom, itt kiemelném a pincérnőt aki minden rezdülésünket figyelte és azonnal segítségünkre volt bármiben. Külön köszönet érte! A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A hotel hangulata összességében méretei ellenére családiasnak mondható. Egy-egy napra ajánlom bárkinek.
2014. július 23.a párjával járt itt 45 Köszönjük a vendéglátást! Az ételek frissek és háziasan finomak, a kiszolgálás tökéletes, az ételek mennyisége bőven meghaladta a vártakat. Mindenkinek nagyon ajánlom aki szeretne egy jót enni. Ha szőrszálhasogatóak akarunk lenni, két észrevétel van a hellyel kapcsolatban:
A nagy vendégforgalom miatt az abroszok napi cseréje vélhetően kicsit kevés.
A mellékhelységek felújításra szorulnak, illetve többször érdemes ellenőrizni a tisztaságukat. Végeredményben bármikor ha erre járunk, szívesen térünk be újra.