2017. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 25A szálláshely koszos, klíma nincs, 50 fok volt a kis tetőtéri szobában, a szőnyeg foltos, a függöny folyton leesik, az étterem gyenge, a személyzet említést nem érdemel.
A szállás csalódás volt, valamikor 20 évvel ezelőtt még jó lehetett, de ma már. . .
Szerintem kritikán aluli ez a szálláshely. Egy csillagot sem adnék neki.
Egyedül Tihany közelsége, a város és a Balaton gyönyörű itt!
2017. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az egyik kedvenc helyünk, ha kisgyerekeinkkel tervezünk pihenést, többször is voltunk már itt, csodás karácsonyban volt részünk a Hotelben, nagyon szeretjük, mert rendkívül sok szolgáltatást nyújtanak, gyerekbarát, a szobák és azok felszereltségei kiválóak, tetszik a konditerem, a wellness, az ételek fantasztikusak. . . szerettük, szeretjük :)
Idén is megyünk :)
2017. augusztus 15.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Férjemmel 3 napot töltöttünk el a zalakarosi Hotel Venusban, lakosztályt kaptunk, nagyon tetszett, jól éreztük magunkat!
Minden finom volt, szép és tiszta, elegáns és korrekt árakon.
Személyzet kedves és rugalmas.
Szoba tiszta, kényelmes.
Sportolási lehetőségek maximálisan kihasználva :)
2016. december 28.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon pazar volt a szállás, az ellátás! A szobák modernek-ízlésesek, tiszták, az étterem elegáns, a kínálat és az ételek fantasztikusak, a dolgozók közvetlenek, a wellness és a konditerem nagyon tetszett, amiért pedig leginkább hálásak vagyunk, hogy hihetetlenül rugalmasan gyerekbarát szállás az Önöké!
Köszönjük a felejthetetlen karácsonyt :)
Szívből ajánlottam és még fogom is az ismerőseinknek!