2015. október 25.gyerekekkel járt itt 15 Tisztelt Vezetőség! 2015. 10. 23. -25. -ig két éjszakát töltöttünk a szállodában. A szálloda tiszta a szobák szépek a szolgáltatások rendben vannak, a személyzet végtelenül kedves. DE a lányom masszázsa 45 percre volt hirdetve és csak 30 percig tartott.
A wellnesshez biztosított törülközőt csak három naponta cserélnek, ami nem is lenne baj, ha a szobákban lenne kialakítva törülköző szárító, de nincs, mi francia erkélyes szobában laktunk, tehát még az erkélyen sem tudtunk szárítani. A szobába bekészített köntös kicsi volt, szó nélkül kicserélték nagyobbra, ami szakadt volt. A reggelik kifogástalanok voltak , de a vacsorák gyenge három csillagosak. Hirdetik az egészséges életmódot de vegetáriánus étel nem volt az est i kínálatban, a köreteken kívül. A fő ételek között átlagos magyaros ételek semmi extra, semmi különlegesség a minőség is átlagos. A pincérek viszont kedvesek és rugalmasak. A számla fizetésénél készpénzt fizetést választottam ez határozottan rossz megoldás volt , mindenkinek ajánlom a bankkártyás fizetést. T. M. recepciós annak rendje és módja szerint közölte a fizetendő összeget 190. 050 Ft-ot amit ki is fizettem a részére. Sajnos már csak itthon néztem át a számlát és akkor láttam , hogy a masszázs kedvezmény nélküli összeget fizettem ki. Mind a két összeg szerepel a számlán és tőlem a kedvezmény nélküli összeget kérte, így 20. 000 Ft-al többet fizettem. 16 óra magasságában felhívtam a szállodát egy hölgy vette fel a telefont elmondtam a problémámat. Közölte, hogy én a számlán szereplő összeget fizettem a számítógép szerint . Kértem csináljanak kassza ellenőrzést és kiderül a túlfizetés. AZONNAL RÁVÁGTA, HOGY MÁR ZÁRTÁK A KASSZÁT ÉS NEM VOLT TÖBBLET! Természetesen tisztában vagyok vele, hogy készpénz fizetés esetén , pénztártól való reklamációnak nincs helye. Ez egy olcsó benzinkút jellegű lehúzás. Soha többet nem teszem be a lábamat ebbe a szállodába és senki másnak sem ajánlom vagy , ha mégis betérnek , folyamatosan figyeljenek, hogy akarják becsapni.