2022. augusztus 16.családjával járt itt 55Nagyon kedvesen fogadtak. A szobák mert 4 voltunk nagyon szuper volt, köntös volt be készítve, üdítő szintén be készítve. Az étkezés is gyors és kényelmes volt, egyedül az hogy az alkoholos italt rögtön ki kellett fizetni vagy a szoba számra iratni. A hotel termál vizes medencéje a benti meg a kinti is nagyon jó volt, egyik sem volt jég hideg. Délbe a leves is isteni volt. A hotel parkja gyönyörű.
2022. augusztus 13.családjával járt itt 55 Nagyon kedvesen fogadtak. A fürdőbe átjutás alagúton keresztül könnyedén megy, a folyóson színes talp nyomok jelzik, hogy merre kell menni. El tévedni nem lehet. a fürdőbe minden kapható. A szállodába az étkezés önkiszolgáló, több féle étel közül lehet választani, leves 2 féle, desszert szintén több féle, gyümölcs is van.
Aki teheti menjen és érezze magát jól. A recepción gyerekeknek játék is van amivel felnőttek is játszhatnak. Van külön játszó szoba is. Egyszóval nagyon jó.
2019. január 16.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Előre lefoglaltuk az asztalt, de amikor megérkeztünk egy nagyon csodálatos kellemes hely fogadott, a felszolgálok nagyon kedvesen fogadtak, az asztalhiz vezettek , elmondtak mindent. Amikor ki kértük az üditőket, nem egy pohárral hoztak, hanem egy kancsóval,nem lustaságból, hanem azért hogyne kelljen , integetn vagy szólni, természetesen mindenki mást üditőt kért és mindenkinek egy kancsóval hoztak ami kb.
l liter körül volt. Svéd asztalos ebéd volt mondanom sem kell , hogy ami szem szájnak ingere az minden volt. Elvitelre is lehet választani,ill. elvinni, ez nagyon szuper volt, mert be is csomagoltatam főtt csülkött. Családdal voltunk együtt nagyon jól éreztük magunkat és elhatároztuk, hogy ide fogunk járni
2018. szeptember 25.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Telefonon foglaltunk asztalt, svéd asztalost,de lehet étlapról is rendelni. Nagyon izgultunk mert a teraszon kaptunk helyet, és az időjárásra azt mondták hogy nem lesz jó idő, de ennek ellenére az idő jó volt. A választék is nagyon jó volt, a pincérek is nagyon szolgálatkészek voltak. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek tudom ajánlani. Nagyon telt ház volt állandó jelleggel.
2018. szeptember 23.családjával járt itt 55 Most 2018. szetember 1-tól voltunk, nyaralni, bár tavaly is voltunk, nagyon jól éreztük magunkat. Minden meg van a jó pihenéshez szórakozáshoz, város nézéshez. Közel van a balaton, a Festetics kastély, ezeket érdemes megnézni. Van piac is ami olyan mint a bolha piac, ez is szórakoztató.
Maga a szállás tiszta minden nap takaritanak, étterem, három medence , kinti, wellness, és fedett medence, itt szauna, sóbarlang, fényterápia, masszás, szóval minden ami jó van, Teke pálya. darts. Szabaddba sakk a szabadba nagy bábukkal-
2014. január 17.családjával járt itt 15 Én nyáron voltam itt amikor a Salsa buli is volt. Kemény összeget fizettem 3 napra. Amikor beléptem a hotelbe akkor még semmi probléma nem volt, elégedettnek tüntem. Ami ezután jött azt hittem sírva fakadok és rögtön haza megyek, amilyen látvány fogadott a szobába amit adtak.
Koszos lepukkadt, szobát kaptunk, amibe sem tévé sem hűtő, sem légkondi, kinn 42 fok, a szőnyeg padló foltos koszos, a falakról ne is beszéljünk, azt hittem hogy börtönbe kerültem lehet hogy ott tisztábbak a helységek mint itt a szobák. A fürdőszobába de még a szobába sem egy pohár, hogy inni lehessen vagy fogat mosni. Amikor kértem hogy tévét vagy hűtöt adjanak közölték hogy minden a szervizbe van, igy nem tudnak adni, de két poharat csak hoztak. Éjszaka tényleg nem lehetett aludni a salsa bulitól. A reggelinél és vacsoránál, nem volt elég a kaja , választék minimális , és ha nem mentél le időben még kaja sem maradt. Külön választották a VIP vendégeket az egyszerűektől, bár ők sem kaptak több kaját. Én ezt a hotelt senkinek nem ajánlóm még véletlenül sem, és szeretném elfelejteni hogy itt jártam. ASZ uszodába be sem lehetett menni, mert sportolóknak volt lefoglalva. Aki ezek után is elmegy készüljön fel minden rosszra.
2013. november 28.barátokkal járt itt 55 Nagyon jól éreztük magunkat, a szoba tiszta , légkondi nagyon szuper volt mert nagyon meleg volt, tágas világos szoba, tv is volt. A fürdőrész szuper, volt fedett része is. Az étterem megfelelő de ételek és reggeli az nem 5 csillagos, de ezt meg lehet oldani másképp is.
Személyzet kedvesek voltak, panaszunk semmire nem volt, és a lényeg hogy jól éreztük magunkat, szerintem ez a legfontosabb .