2023. október 30.a párjával járt itt 55Túra közben egy italra tértünk be e retro hangulatu helyre.Szombat délelőtt lévén csak mi voltunk a vendégek. Gondolom a törzsközönség majd később érkezik. Kedves személyzet fogadott minket, viccelődtünk míg elkészült a jó csapolt sör, melyet vidáman ittunk meg. Kellemes élménnyel távoztunk.
2023. október 30.a párjával járt itt 55Siófokon járva mindenképpen felkerestük tiszteletből a mester pavilonját. Tetszetős, szépen megépített. Éppen ünnepi megemlékezést tartottak a közelben így nem lett volna illendő Hajmási Péterre zendíteni.
2023. október 30.a párjával járt itt 45Szombat délelőtt tértünk be az üzletbe. A készlet már kissé megcsappant, de még így is bőven volt választék. A mákos kalács, az isler, a kávé, a krumplis pogácsa és a virslis mind nagyon jó volt. A kiszolgálás kedves és vidám. Az üzlet előtt a magas asztalnál el is fogyasztottunk mindent a kellemes októberi tavaszban.
2023. október 30.a párjával járt itt 55Évekkel ezelőtt az Auchan magának akarta ezt a területet, de a tiltakozások és a 2016-os egyezmény miatt szerencsére megmaradt ez a lápos terület. Nagyon szépen kialakították, sok információs tábla és mászóka van gyerekeknek. Érdekes, szép természeti környezet. Kutyusokat nem szabad a védett területre behozni. Hétvégén voltunk, tömeg volt.
2023. október 29.a párjával járt itt 55Országunk legnagyobb kastélya sokféle látnivalót ötvöz. Többször jártunk már a kastély kiállításán, de ezt nem lehet megunni, annyira gyönyörű és átfogó. Január végéig látható a Schönbrunn kincsei gyűjtemény is, mely számos személyes tárgyat tartalmaz. Itt nem volt szabad fotózni, így a képek mind az állandó részen készültek.
2023. október 29.a párjával járt itt 45Gyönyörű ez a kávézó, melyet a folyosóról közelíthetünk meg. Már a látvány miatt is megéri betérni. Sütemények, teák és kávék kaphatók. Szerintem néhány fajta szendvics is elférne a kínálatban. Mangó-mák és Sacher tortát választottunk, hozzá teát. Kiszolgálás rendben volt, de az árak magasak.
2023. október 26.a párjával járt itt 55A Fő téren áll ez a szobor közel a víztoronyhoz. Tetszik, hogy többféle anyag párosításával jött létre az impozáns mű. Tekíntélyt, nyugalmat áraszt miközben az ember elgondolkodik a kor történelméről és a fejedelem tudásáról, műveltségéről.
2023. október 26.a párjával járt itt 55Október 23.-án is pompázott a Balaton-parton a rózsakert. Rózsakert a neve, de más virágok is pompáztak itt. Szépen, rendben van tartva. Látogatásunkkor is éppen rendezték a terepet.
2023. október 25.a párjával járt itt 55Mi két egymás utáni napon is itt étkeztünk. Nagyon szép, hatalmas, kellemes hely és az év minden napján nyitva van! Az árak a hely szinvonalához igazodnak. A kemencébe be is volt fűtve, jó meleget árasztott. Az ételek nagyon finomak, jó adagok. Zöldség párlataik is vannak, a fiúk a tököst nagyon értékelték. A pincérek figyelmesek, a mosdó tiszta.
2023. október 25.a párjával járt itt 55A DDP befejező szakaszához értünk és ismét betértünk vacsorázni. Kicsi volt a forgalom, a múltkori asztalnál foglaltunk helyet. A fotók magukért beszélnek. Ismét mindent rendben találtunk, finomakat ettünk. A pincér hölgy kedves, udvarias, figyelmes, a szakács ügyes. Nekünk ízlettek az ételek, jól laktunk. Örömmel jövünk újra ha erre járunk!