2024. december 17.egyedül járt itt 55A központból a buszállomást kiköltöztették a vasút közelébe és így kaphatott helyet ez a játszótér az enyhet adó fák társaságában. Padok is vannak, így ha a szülő már elfáradt nézheti a vidám gyermekeket. Többféle színes, fajáték némely műanyag elemekkel és leterített gumiszőnyeggel várja a kicsiket. December lévén most nem volt forgalom.
2024. december 17.egyedül járt itt 55Hatvan Fő terén a kislány rácsodálkozik a középkori városra. De nem csak Ő! A szobrász remeket alkotott, a központi helyhez és a múlthoz méltót. Az oldalán a város rövid történetét lehet elolvasni. Érdemes arra sétálni!
2024. december 16.barátokkal járt itt 45 Az Anita menhelyről barátnőmmel jöttünk haza és ismét itt álltunk meg enni valamit. Én brassóit kértem, a barátnőm pacalt evett. Csalamádét és céklát fogyasztottunk még, meg rostos üdítőt. Hangulatos hely, olyan régi , klasszikus. December lévén pattogott a tűz a szép kályhában.
A tulaj jó ember, van itt az Anita menhelynek adomány doboza is, gyűjt az árva állatoknak. Hamar kaptuk az ebédet és nagyon ízlett. A pacal puha volt és szép piros, a brassói frissen sült és jó paprikás szafja volt. Az adag pont jó volt, éppen meg tudtuk enni. Elégedetten távoztunk.
2024. december 16.egyedül járt itt 45Újra idejöttem kávézni. Tél lévén már a kinti tábla is hírdette a sütötökös italt, mely kinézete és íze is remek volt. A paleo almás-mákost választottam, de milyen jól is tettem! Az almától kellemes puha volt és nem száraz, a csoki a tetején pedig mindezt kiemelte. A kiszolgálók kedvesek voltak, hamar kaptam mindent, mert csak én voltam a vendég.
2024. november 23.a párjával járt itt 55Rövidke ez a tanösvény, de nagyon kellemes hely. Bizonyára víz is szokott a padló alatt lenni, de most száraz volt. Interaktív így a kisebb gyerekeknek jó játék, ahogy láttuk is. Felnőtteknek egy séta a késő őszi zöldben.
2024. november 23.a párjával járt itt 55A központtól néhány percre található ez a szépen rendben tartott tó. Kis híd vezet át a túloldalra. Az állatok élvezték a vizét novemberben is. Kellemes sétát tettünk itt.
2024. november 23.a párjával járt itt 55A fő út mellett, parkosított részen találhatóak ezek a szép szobrok, emléket állítva az első kormányunknak. Emlékezzünk nagyjainkra, időzzünk el itt néhány percig.
2024. november 23.a párjával járt itt 55Ez egy új és modern templom, mögötte a plébániával. Bemenni nem lehetett, de az üveg ajtón keresztül láttuk a szép belső teret is. Gondozott parkjában hasonló stílusban készült stációk állnak. Érdemes körbe járni és kicsit elidőzni e Szent helyen.
2024. november 23.a párjával járt itt 55 A szállodából lovaskocsival mentünk ki a farmra és így is jöttünk vissza. Csend és nyugalom honolt a birtokon csak mi voltunk a vendégek. A sok szabadon lévő kutyus rögtön jött üdvözölni minket. Vezetéssel bejártuk a farmot, ahol az állatok nagy területen vidáman élnek, majd a jurtákban megnéztük a Honfoglalás kori kiállításokat és a várat ahol jobb időben az előadások folynak.
Volt még időnk, így az állatokhoz mentünk és friss fűvel etettük őket, simogattuk. November volt, de ez csak ruha kérdése. Jó, hogy nem hagytuk ki ezt a programot!
2024. november 23.a párjával járt itt 45 Ez egy szép és modern szálloda, kedves személyzettel. Nagy előny, hogy a saját farmjukról érkezik az étkezési alapanyag jelentős része. Az ételek finomak, tájjellegűek. A látványkonyhában is vacsoránál mindig sütöttek pl. palacsintát, fánkot, lángost. A szoba kényelmes, az ágy is, mindennek van helye több napos tartózkodáshoz.
Több lámpa is van, de nem lettek jól elhelyezve. A wellness része görög hangulatot idéz, több medencével és szaunákkal ellátva. Zárás után pedig gyertyafényes fürdőzést lehetett igényelni. Hamar eltelt az 1 óra. A farmra is kimentünk lovaskocsival. Itt az állatok boldogan, nagy területen élnek. Jó volt itt vendégnek lenni!