2024. november 23.a párjával járt itt 55Ez egy új és modern templom, mögötte a plébániával. Bemenni nem lehetett, de az üveg ajtón keresztül láttuk a szép belső teret is. Gondozott parkjában hasonló stílusban készült stációk állnak. Érdemes körbe járni és kicsit elidőzni e Szent helyen.
2024. november 23.a párjával járt itt 55 A szállodából lovaskocsival mentünk ki a farmra és így is jöttünk vissza. Csend és nyugalom honolt a birtokon csak mi voltunk a vendégek. A sok szabadon lévő kutyus rögtön jött üdvözölni minket. Vezetéssel bejártuk a farmot, ahol az állatok nagy területen vidáman élnek, majd a jurtákban megnéztük a Honfoglalás kori kiállításokat és a várat ahol jobb időben az előadások folynak.
Volt még időnk, így az állatokhoz mentünk és friss fűvel etettük őket, simogattuk. November volt, de ez csak ruha kérdése. Jó, hogy nem hagytuk ki ezt a programot!
2024. november 23.a párjával járt itt 45 Ez egy szép és modern szálloda, kedves személyzettel. Nagy előny, hogy a saját farmjukról érkezik az étkezési alapanyag jelentős része. Az ételek finomak, tájjellegűek. A látványkonyhában is vacsoránál mindig sütöttek pl. palacsintát, fánkot, lángost. A szoba kényelmes, az ágy is, mindennek van helye több napos tartózkodáshoz.
Több lámpa is van, de nem lettek jól elhelyezve. A wellness része görög hangulatot idéz, több medencével és szaunákkal ellátva. Zárás után pedig gyertyafényes fürdőzést lehetett igényelni. Hamar eltelt az 1 óra. A farmra is kimentünk lovaskocsival. Itt az állatok boldogan, nagy területen élnek. Jó volt itt vendégnek lenni!
2024. november 11.a párjával járt itt 55 Az előkert és a feljáró is csodás világítást kapott, majd elértük a bejáratot. A fényparkba Neten vettem jegyet, így nem kellett a hosszú sort kivárnunk, mehettünk be. Remek alkotások, csodás látvány az egész. Kimagaslott Sisi hatalmas led szobra és "életre kelt" a kora, amit szeretett és ahol járt a környéken.
Büfé is van a parkban, lángos, tea, forralt bor, krampampuli, rétes és pogácsa is kapható. Az árak a helyhez igazodnak. A pálmaház, télikert is nyitva volt és teljesen karácsonyi díszbe öltözött. Ezt is ajánlom megnézni.
Érdekes
2024. november 10.a párjával járt itt 45 Andre Rieu koncerten voltunk a Dome-ban. Kívülről gyönyörű szép, impozáns látványt nyújtott az esti kivilágításban. A hatalmas épületbe a sor ellenére is gyorsan bejutottunk. Ugyan ki van írva mit nem szabad bevinni, de miután nem ellenőrizték így némelyek ki is használták. Sok büfé és sok mosdó van, de így is mindenhol sorba kellett állni.
Mi magason a 310-es szektorban ültünk, jól ráláttunk mindenre. A hangosítás jó volt, hatalmas élmény volt a koncert. Andre és a szereplők tökéletesek voltak. A büfé és a parkoló árai igazodnak az egyéb Pesti helyszínekéhez, nem olcsók. Most jártunk itt először, de jövünk még!
2024. november 8.egyedül járt itt 55Itt sikerült leparkolnom így be is mentem egy melange-ra, óh meg egy somlói is lett. 2 gombát, no nem mérgest, meg haza is vittem. Az árak nincsenek elszállva. Kedves kiszolgáló hölgy, szép és finom kávé kitűnő somlóival. Kellemes hely, kinti-benti asztalokkal. A gombák csokisak voltak, a kalapjukban piskótaszerű tésztával. Ha erre járok ismét bejövök!
2024. november 4.barátokkal járt itt 55Sződ és Vácrátót felől is megközelíthető ez az erdei helyszín. Szépen kialakított, rendben tartott, nyugodt, békés, elmélkedésre, pihenésre ajánlott. Néhány percig mi is elméláztunk, gyönyörködtünk a kivitelezés ötletességén. Még ilyet nem láttam.
2024. október 31.barátokkal járt itt 45 23. -án a faluban csak Ők voltak talpon, így ide tértünk be. Kellemes, hangulatos berendezés, pattogó tűz a kandallóban és éppen jókor jöttünk. Vendégek csak utánnunk érkeztek. Sztrapacskát kértem, hát ez jó adag és finom is volt. Andrisnak nagyon ízlett a palócleves a kemencés kenyérrel, minden volt benne ami bele jár.
A sajtkrémes roston csirke is bejött neki. Ételek, italok, kiszolgálás rendben volt, fizetni a pultnál kellett. Az árak kicsit magasak, de legalább nyitva voltak.
2024. október 31.barátokkal járt itt 55Szépen kialakított parkosított rész a jó ízű forrás körül, asztalokkal, padokkal, WC-vel. Itt még meg lehet pihenni, azután indul a csúcstámadás, vagyis irány Drégely vára. Már a kút körül is megjelentek a különféle gombák, de a mérgezők is!
Érdekes
2024. október 31.barátokkal járt itt 451857-ben barokk stílusban emelték ezt a kápolnát, mely arról tanúskodik, hogy a településen élénk állattartás folyhatott. Manapság az udvarokon csak kutyákat látni. A táblára és a kápolnára is ráférne egy felújítás.