2023. augusztus 22.barátokkal járt itt 55Szépen kiépített, rendben tartott forrás, üdítően finom vízzel az erdő szélén. Autóval jól megközelíthető, így mi is több liter vizet vettünk meg az utánnunk jövők is.
2023. augusztus 22.barátokkal járt itt 45Délben, elsőként érkeztünk az étterembe és a kinti részen foglaltunk helyet. Üdítőből is bőséges a választék, sörből a palóc ízvilágúakat érdemes megkóstolni. Rántott gombát és Bacsa szeletet rendeltünk, mely finom és bőséges volt. Az ebédet kávéval zártuk. Jó élményekkel távoztunk e helyről.
2023. augusztus 8.a párjával járt itt 55 A közelben volt dolgunk és a véleményeiteket olvasva jöttünk ide. Nagyon tetszett a hely és az ételek is. A kiszolgálás is kedves, figyelmes. Remek volt a raguleves és bőséges. Mindkét második újszerű, fantáziadús, finom volt és bőséges. Túróval töltött tök rántva, kapros mártással és rizzsel mellé a ház limonádéját ittuk.
A másik étel, padlizsánkrémes csirkemell sattal és bulgurral. Járunk még erre és jönni fogunk! Az ilyen helyet meg kell becsülni ahol a vendég a fontos! ! !
2023. július 25.egyedül járt itt 55Inni és egy sütire tértem be már másodszor. A múltkor nagyszerű meggyes rétest ettem és egy Affogattót ittam. Most a barackos sütijüket kóstoltam meg, ami puha és könnyű volt, és egy colát ittam. Mindkettő nagyon finom volt. A kiszolgáló hölgy kedves, fürgén, pontosan dolgozik, így még visszatérek!
2023. július 24.a párjával járt itt 55Kis falu nagyon szép templommal. Szombat napközben voltunk és esküvői díszben találtuk e templomot. A rácsokon keresztül fotóztam. Kitűnik, hogy nagyon rendben van, szeretik a helyiek. A templomkert gondozott, szobrokkal tele. Érdemes elidőzni ha valaki erre jár.
2023. július 24.egyedül járt itt 5530-as Fagyizó lett a neve, ezt kapta az új tulajtól. A parkolás itt is, mint Aszódon általában gond, távolabb lehet csak megállni. Különféle ízű fagyik kaphatók. A nagy gombóc 400 Ft, a diabetikus 500 Ft. A diétás kékszőlő igazán remek volt!
2023. július 19.a párjával járt itt 55Nem volt telt ház a hotelben, így felajánlottak egy jobb szobát, mint amit foglaltam, ugyanazért az árért. Ez nagyon kedves volt, örömmel elfogadtuk. A fotók mutatják, tökéletes volt két napra, de ez akár többre is! Reggelit külön kértünk az egyik napra, a másikon korán távoztunk így azt megoldottuk. Az étterem benti-kinti, választékos és finom.
2023. július 11.a párjával járt itt 55Amikor Bujákon járunk, ide mindig betérünk így sokszor jártunk már itt. Buják kis zsák falu, így a friss kínálat leginkább hétvégére esik. Krémes, csapolt sör, alkoholmentes, Uniqum és presszó kávé 1 gömb fagyival volt ma a menünk. Minden finom és friss volt egy kedves kiszolgálóval. Tisztaság és rend, ezért is jövünk be mindig.
2023. július 11.a párjával járt itt 55Kis falu nagyon szép templommal. Szombat napközben voltunk és esküvői díszben találtuk e templomot. A rácsokon keresztül fotóztam. Kitűnik, hogy nagyon rendben van, szeretik a helyiek. A templomkert gondozott, szobrokkal tele. Érdemes elidőzni ha valaki erre jár.
Érdekes
2023. július 7.barátokkal járt itt 45Hatvan belvárosához közel, a Zagyva parton található a Vadaspark. Szép zöld terület, fákkal, bokrokkal ahova a lombkorona-sétányon át jutottunk. Ez egy kis kedves hely szép állatkákkal. Néhányat simogatni is lehet és etetni a pénztárnál kapható csemegével. Többen is voltak kisebb gyerekekkel, ők ezt nagyon élvezik.