2023. június 10.a párjával járt itt 55Sokszor jártam már itt, most újra. Pár éve tűz volt és kíváncsi voltam hogyan sikerült a javítás. Nagyon jól sikerült és több része látogatható, mint előtte. A pénztárba a jegyvétel után szabadon lehet járkálni a várban és a tájházban is. Fentről csodás a kilátás. Jó volt újra itt lenni!
2023. május 30.a párjával járt itt 45
Jó volt Ez az egyetemi campus tulajdonképpen, ami most felújításon esik át, így kívül és a 3. emeleten hét közben munka folyik. A szoba és a fürdő nagyon szép, minden van ami kell. Kedves, hogy a hűtőbe magnéziumos vizet is bekészítettek, amit az emeleteken lévő vízgépből utána lehetett tölteni.
Az ágy kényelmes volt, a TV-ben sok adó van. A wifi jól működött. A reggeli svédasztalos, bőséges. Nem volt jó Sajnos csak reggeliző éttermük van, így vacsorázni nem lehet.
2023. május 30.a párjával járt itt 45 Jókat írtak róla, így ide tértünk be Pünkösd hétfőn. Kívülről jelentéktelen épület és nagy udvar fogadott minket. Egy kedves pincérnő amint meglátott minket rögtön hellyel kínált és hozta az étlapot. Az italokat hamar kaptuk, de a többi is mind gyors volt, pedig jöttek vendégek sőt, állandóan jöttek a kiszállítók is.
Húslevest ettünk, eperkrémlevest, óriási bécsi szeletet krumplipürével és uborka salátával és Pulled duck salátát. Mind finom volt, így elégedetten távoztunk, de máskor is jövünk!
2023. május 30.a párjával járt itt 45 Kellemes faház étterem az út szélén jó ételekkel, kedves pincérekkel. A kerthelység rész szépen kialakított, itt ültünk le. A levesek jók voltak, de a májgombóc fagyasztottból volt. Férjem nagy örömére, ezt is választotta, pikáns csirkeszárnyak fokhagymás mártogatóssal. Ritka helyen készítik, ízlett neki.
Véleményem szerint nem lehet egy ilyen éttermet összehasonlítani egy belvárosi étteremmel, de aki enni akar az jól fog itt lakni. Ha erre járunk megállunk majd itt újra!
2023. május 25.a párjával járt itt 55 E helyet találtuk nyitva vasárnap délután és így ide tértünk be. Hatalmas épület és nagy parkoló fogadott minket. Belépve, szép számmal voltak vendégek. Leültünk és pár perc múlva jött is a pincér az étlappal. Rengeteg féle ételből lehetett választani és tetszett, hogy mindenből van kis és nagy adag is. Minden nagyon ízlett!
Én levesből kis adagot ettem, férjem meg a másodikból és bőven jól laktunk. Máskor is szívesen betérünk ha erre járunk!
2023. május 25.a párjával járt itt 45 Ez a szép szálloda a Mecsekben helyezkedik el, gyönyörű természeti környezetben. A szoba és a fürdő jó méretű, kényelmes az ágy. Wifi jól működött. Egy kis hűtő hiányzott a szobából. Jól lehetett pihenni miután a másnapi esküvő vendégei abbahagyták a rohangálást, ajtó verést úgy éjfél után. A vacsora nagyon finom volt.
A svédasztalos reggeli meglepetése a polenta és a lángos volt, ilyent máshol nem készítettek. Bőséges választék volt mindenből. Jó a konyha!
2023. május 15.a párjával járt itt 55 A Dél-Dunántúli Piros túrát jártuk. A Töröcskei-tó egy üdítően szép horgásztó, kiépített helyekkel halőrházzal. Ezt jó félkörívben kerüli meg a piros túra, mire a Vackor-tanyára értünk. A tulaj éppen fűvet nyírt. Az első háznál megtaláltuk a pecsétet, majd innivalókat kértünk a tulajdonostól.
Beljebb invitált minket, leterítette az asztalt és kaptuk is a kávét bort, fröccsöt és kicsit elbeszélgettünk vele. Benéztünk egy házikóba is. MInden szép, rendezett, igazi paradicsom itt az erdő közepén. A szállás főként csoportoknak, bulizóknak ajánlható.
2023. május 15.a párjával járt itt 45A vasútállomás és a buszpályaudvar között található ez a söröző. Kellemes, forgalmas hely. Hamar kaptuk az italokat és egy asztalhoz le is ültünk elfogyasztani. Pohár alátétek is ki voltak készítve, így használtuk. Körbenézve érdekes falfestmények voltak, ez vonta el a figyelmünket nem a TV. Az italok jó hőmérsékletűek voltak, így felüdülve távoztunk.
2023. május 12.a párjával járt itt 55Hazafelé direkt itt álltunk meg, mert ez egy jó hely. Foglaltam asztalt előre, de még csak kevés vendég volt, így mi választottunk. Nagy a választék, figyelmes pincérek vannak és a kisebb módosításokat is szívesen elintézik. Vannak kisebb adagok is. Megint finomakat ettünk és jól lakottan távoztunk.
2023. május 10.a párjával járt itt 55Most a Dél-Dunántúli Piros túramozgalommal gyalogoltuk végig a tavat és az arborétumot csodás időben. Sokan voltak a tónál, játszadoztak, eveztek, hajókáztak és a kiskertekben is dolgozgattak. Élt az egész környék e szép tavaszi napon!