2022. szeptember 2.a párjával járt itt 45Színházba mentünk így előtte betértünk inni egyet. Tömeg volt, sajnos csak a dohányzó részen kaptunk helyet. békésszentandrási söröket ittunk, ezek igazán finomak és jó a nevük is, pl. OGRE. A kilátás, a környezet gyönyörű, a kiszolgálás is rendben volt. Este lévén már a szökőkút is beindult és innen azt is jól láttuk. Kellemes félóra volt.
2022. szeptember 2.a párjával járt itt 55 Nos ha azt mondom, hogy 4 órát töltöttünk itt és észre sem vettük, hogy így elrepült az idő, akkor sokan gondolhatják, hogy érdemes ide ellátogatni. Nagyon interaktív és miután kevesen voltak, így mindent ki is próbáltunk, még ha némelyik gyerekeknek való is. Dehát azt mondom, addig jó amíg az ember tud játszani.
Sokrétű, érdekes kiállítás, gíereknek, felnőttnek egyaránt javasolható.
2022. szeptember 2.a párjával járt itt 45 Már jártunk itt, most újra visszajöttünk. A menühúsleves volt, rántott szelet és petrezselymes krumpli. Ennek az ára 1800Ft volt. Mi még salátát vettünk hozzá, káposztát és uborkát, de még többféle is volt. A levest csészében kaptuk, finom volt. A hús sem rég sülhetett, az is jó volt, a krumpli is.
Nekünk elég volt és hamar végeztünk is. Jóllakottan, elégedetten távoztunk.
2022. augusztus 24.a párjával járt itt 55 A gyógyfürdővel szemben található ez a szép, emeletes panzió. A 2. emeleten volt a szobánk és az udvarra nézett szerencsénkre, mert ünnep lévén buli volt a ligetben, de ide nem hallatszott el. Parketta és faburkolat jellemzi a belső tereket. A szoba jó méretű és volt konnektor telefont is tölteni. Az ágy kényelmes volt.
Jöttünkkor mindenhol be volt húzva a sötétítő függöny a hőség miatt, így az elviselhető volt. A fürdőt még nagynak is mondanám és itt is szép bútor van, így mindennek volt helye. A reggeli az svédasztalos és még kaptunk rántottát is. Borok, vizek ki vannak téve árral együtt, ha valaki kérne, ugyanígy nassolni való. Kávét napközben is lehet fogyasztani. Szilvia a vendéglátó kedves, rugalmas hölgy. Nagyon jól éreztük magunkat, ha erre járunk biztosan ide jövünk újra.
2022. augusztus 23.a párjával járt itt 45 Kincsem, a csodaló szobrától néhány méterre található ez az autentikus borozó. berendezése kellemes, múltidéző és az elengedhetetlen törzsvendégség is. Sokféle ital kapható, de borozó lévén fröccsött ittunk, finom gyöngyösi borból. Közben egy nyűgösebb vendég érkezett, de a pultos hölgy nyugodtsággal, mosolygósan kezelte őt és nyugtatta.
Szóval gyógyszertár helyett is idejárnak némelyek. Mindig érdekes egy település életébe így belelátni.
2022. augusztus 22.a párjával járt itt 55Tavaly fürdőztünk itt, most sem hagyhattuk ki a gyógyító vizét. Az esős idő miatt csak a benti medencét használtuk zárásig. Ismét jó volt itt lenni.
2022. augusztus 22.a párjával járt itt 55 Szomjasak voltunk, nekem a fejem is nagyon fájt, esett az eső, megláttam és ide kanyarodtam be a parkolóba. Kinn a fagylaltos hölgy pakolt már, nem volt mozgás az utcán. Bementünk és az előző fotók képei köszöntek vissza ránk. A pultnál egy vevő éppen nem egyszerű dolgokat kért, magyarázta, mit szeretne.
a kiszolgáló hölgy követte az elmondottakat. Elkészült és elégedetten távozott. Férjem jó csapolt sört kért, volt meggyes, én egy feketeribizlis üdítőt egy erős kávét minden nélkül egy darab citrommal. Elkészült, a hölgy letette elém, és kérdezte, hogy jól értette a citromot? Igen jól, mert fáj a fejem és ilyenkor a citromos kávé a legjobb. Bele is csavartam, a maradékot megettem és pár perc elteltével el is múlt a fejfájás. Örültem, hogy ide sikerült bejönnünk! Úgy tűnik itt nincs lehetetlen kérés.
2022. augusztus 22.a párjával járt itt 55 A 2 éjszakás ittartózkodásunk alatt 2 ebédet ismét itt fogyasztottunk el. Eszünkbe sem jutott máshova menni, szerencsére! Az árak most, 2600 Ft/fő, de a választék az ízvilág tökéletes. Aki itt éhes marad az meg is érdemli! A másnapi ebédnél voltak teljesen új ételek, így is alig tudtunk választani.
A személyzet kedves, az italok és árai megfelelőek így ha újra erre járunk, csak ide térünk be. Különlegességeket is lehetett fogyasztani, mint pl. rántott velő vagy őzpörkölt. Leves is többféle volt, saláták, gyümölcs pl. sárga görögdinnye, jó édes.
2022. augusztus 2.a párjával járt itt 45 Több oldalon is e helyet ajánlották. Talán csak a neve Bisztró, mert amúgy egy rendes étterem. Leves 1 féle van, de az kis és nagy adagban is kérhető és tökéletes ízvilága volt. a főétel választék színvonalas, úgyszint az italoké és a kávéké is. Barátunkkal voltunk, hárman 3 félét ettünk mindegyikünk megelégedésére.
A pincér kedves, figyelmes volt, így jó érzésekkel és jól lakottan távoztunk. Szoktunk erre járni, majd ismét betérünk.
2022. július 31.a párjával járt itt 45 Úgy látom a NÖF felújított kastélyaiban található kávézók egyformán magas árszintet képviselnek. Itt a választék is csekély volt, kétféle sütemény így ezt fogyasztottuk. Kérni a pultnál lehet és elvinni is mindenki maga viszi az asztalhoz, majd hozza vissza az edényeket. A sütemények nagyon frissek és finomak voltak.
A környezet csodás, színes freskók a falon, kényelmes asztalok és székek. Kevesen tudnak ellenállni a csábításnak.