2021. november 4.a párjával járt itt 55 Éhesek voltunk és észre vettük a piacot. Gondoltuk találunk egy sütődést, de jobbat sikerült. Az ajtóban tábla hírdette az ünnepi menüt, ami sütötökrémleves volt napraforgómaggal, sajtos rántott csirke krumplipürével. Be is mentünk, étlapot se kérve rendeltük a menüt egy sört és egy limonádét, a végén egy kávét.
Írd és mond, hamar, 40 perc alatt megebédeltünk. Minden finom és friss volt. Jóllakottan távoztunk.
2021. november 4.a párjával járt itt 45 Igazából egy kávét szerettem volna inni. E helyet találtuk nyitva így október utolsó napján. Előtte tábla csalogatott a napi étel ajánlattal, ami nem pizza. Bementünk, én kávét ittam finomat, férjem egy rövid italt. Emeletes az épület, a mosdó is fent van. Nem túl modern, de tiszta volt.
Az asztalok itt étkezéshez meg voltak terítve vendégváróan, de még kora volt ebédelni. Máskor azt is kipróbáljuk.
2021. október 25.a párjával járt itt 45 Épp az étteremmel szemben parkoltunk le, így bementünk egy kis indító italra. Kérdeztük a hölgyet fóz-e valamit ma, mivel 23. -a ünnep volt. Egyedül van a sörözőben és az étteremben is. Igen, ha kérnek természetesen. Kb. érkezési időpontot megadtuk. Kértük a levest készítse el, a frissen sültet meg majd amikor ide érünk.
Így is lett. A túra után jó volt a meleg ragu leves, a rántott csirkemell, rizi-bizivel, meg sült krumplival és savanyúval, mindez szépen tálalva. Kérdezte kérünk-e palacsintát, mert gyerekeknek is rendeltek és sütött. Azt is kértünk. Minden jóízű volt. Az árat picit magasnak találtuk, de nem kérdeztük előre, így rendben kifizettük. Jóllakottan jöttünk haza.
2021. szeptember 28.a párjával járt itt 55 Az autópályáról már sokszor láttuk Miskát, most végre közelről is sikerült. Tényleg hatalmas. Mellette álltam és a csizmája tetejét nem értem el. Szépen kidolgozott, figyeltek a részletekre és a színekre is. Nagyon jól sikerült szobor lett. A domb mellett leírással és fotókkal mutatják be a keletkezését és a feladatait ennek a nagy műnek.
Érdekes volt végignézni. Parkolni könnyen lehetett a közelben, így mindenkit csak buzdítani tudok megtekintésére.
2021. szeptember 28.a párjával járt itt 55
Ez egy kis különálló házrész csendes helyen. A kevés négyzetméter ellenére minden meg van amire szüksége lehet valakinek aki túrázni jön ide 2-3 napra. Nagyon kedves Szilvia a vendéglátó, mindenben segít. A zárt udvaron lehet parkolni.
Nekünk jó volt, nagyon megfelelt. Ha erre járunk újra idejövünk.
2021. szeptember 28.a párjával járt itt 45 Már jó néhány km-t gyalogoltunk dél is bőven elmúlt és kezdtünk éhesek lenni, mikor úgymond belebotlottunk a büfébe. Eresz alatt két hosszú asztal padokkal. Abrosszal terítve, itt lehet étkezni. Az étlapon nem csak pizzák vannak, hanem leves és egyéb ételek is. Én marhapörköltet kértem galuskával, vegyes-vágottal, férjem rántott csirkemellet sült krumplival és alma paprikával.
A hűtőben sörök és üdítők voltak, mind egyárban. Meggyes sört választottunk. Kint leültünk az italunkkal, így mindkét asztal tele lett vendéggel. Kb. 20 perc múlva minket szólítottak, elkészült az ételünk. Én kicsit több paprikával készítem a pörköltet, de ettől függetlenül finom volt és jó ízűen elfogyasztottuk ebédünket. Az adag is bőven elég volt. Büfé kategóriában nagyon is jó hely ez.
2021. szeptember 27.a párjával járt itt 55 Van már úgy 15 éve is, hogy itt jártunk, így most újra felkerestük. Sokat változott, nagyobb lett. A szimulátorban rendkívül érdekes volt látni azt amit egy repülőgép pilótája lát és kipróbálni azt az érzékeny szerkezetet. Pillanat alatt megcsavartam a gépet. Hát mit éreznek ilyenkor élőben? Azt csak ők tudják.
Az egész kiállítással tisztelgünk elődeink előtt, de nehéz belegondolni, hogy sokan miket éltek át és miket láttak. Örüljünk, hogy béke van országunkban.
2021. szeptember 27.a párjával járt itt 55 Fél három körül érkeztünk a csárdához, így kevés vendég volt. Hamar jött a pincér, bort és házi limonádét választottunk. Utána két vegyes halból készült halászlét kértünk. Perceken belül megkaptuk. Kinézete is jó volt, de ahogy ettük nagyon ízlett. Jó, sűrű leve, szinte teljesen szálkamentes halak, vagy 3 szálkát találtam benne.
A kis bogrács kenyérrel nekem teljesen elég volt. Én még egy jeges kávét kértem, férjem egy túrós tésztát. A kávét hozta is a pincér és mondta, hogy még fő a tészta, pár perc és készen lesz. Így is volt. Fizetéskor szólt, hogy a szervízdíj már benne van. Jóllakottan és megelégedve távoztunk. Ide még visszajövünk.
2021. szeptember 27.a párjával járt itt 55 Túránk során esett utunkba ez a hely. A kapun belépbe kis tó, parszerű kialakítással. Már meresztgettük szemünket, hogy ez nem szokványos egy sörözőnél. Belépve a pultnál kedves hölgy fogadott minket. Bámultuk a berendezést és a választékot. Több sörcsap, több nagy öblös üvegben minőségi pálinkák, rengeteg féle sör a polcon és különféle nemes italok.
Húhh. Nagy nehezen Válsztott férjem egy csapolt belga sört, én egy málnásat. Itt némi egyszerű étel is kapható, de most én kértem még egy sörperecet meg egy kávét, férjem meg a pörci snac-ek kedveli, ő azt fogyasztott. Finom volt minden. Közben néztük a szép faburkolatos berendezést. III. osztályú hely, ez Pesten simán tarolna sok sörözőt. A mosdóba el kellett mennem. A nőihez kulcsot kell kérni, ez rendben is van. Berendezése nem illik a sörözőhöz, mert ez még maradt úgy a 70-es évek szinvonalán. Tiszta, de régi és a csempe is némely helyen hiányzik. Ettől függetlenül, ha erre járunk újra bejövünk, mert ez egy különleges hely!
2021. szeptember 25.a párjával járt itt 15 Éhesen tértünk be ide egész napi túra után. A felszolgáló hamar jött, az italokat is rendben megkaptuk és rendeltünk leveseket és második fogást is. Ahogy hallottuk állandóan csörgött a telefon, jöttek az újabb pizza rendelések. 25 perc elteltével sem kaptuk meg a levest. Rajtunk kívül 1 asztalnál ültek, ők már vacsoráztak.
Férjem szóvá tette, hogy hol a levesünk? Hát készül. Na ne. Mi készül egy húslevesen meg egy gyümölcs levesen? Ezeknek készen kéne lenni. Erre kifizette az italunkat és távoztunk. Mivel én kis gyümölcslevet ittam, már régen üres volt a palack, de ez is csak engem zavart, senki nem kérdezte meg, hogy hozhatok-e még valamit? Szomorú, hogy mindez idő alatt a főnökasszony is jelen volt. Nem kívánatos vendégek voltunk, így nem is jövünk máskor.