2020. október 24.a párjával járt itt 45 Barátunkkal túráztunk a környéken így ide tértünk be étkezni. Itt reggelizni is lehet, menüt is főznek, de mi inkább az étlapról választottunk. Az étlap kinézete ötletes, illik a helyhez. A csontleves nagyon jó volt, a borsóleves sűrű, tartalmas. Miután a Zemplénben jártunk, így dukált a Zempléni borzaska.
Ismertem az ételt, így köretet nem kértem hanem egy cékla salátát hozzá, barátunk rizi-bizivel kérte. Jól is tettem, mert bőven elég volt. A parasztos sertésszelet és a fűszeres burgonya is nagyon rendben volt. Elégedetten távoztunk.
2020. október 24.a párjával járt itt 45Barátunkkal tértünk be az étterembe. Kellemes, szép hely, már kívülről is. Kevesen voltak, így helyet foglaltunk és jött is a pincér hölgy. Csíki sörük is volt, barna is, így ezt ittuk. Az étlapon volt választék, nehéz is volt a döntés. 3-an különféle étkeket választottunk, de mindegyikünknek ízlett, meg voltunk elégedve a minőséggel és a mennyiséggel is. Ha erre járunk, újra betérünk.
2020. október 23.a párjával járt itt 45Kávézni szerettem volna, ezért tértünk be ide. A pult nagyon csalogató volt, így sütiket is fogyasztottunk. Én a hely szelleméhez méltón, Rákóczi túróst, mely könnyű és finom volt a kávé, jó és erős. Férjem krémest és kókuszost evett, ízlett neki. Barátunk csokist választott, Ő is meg volt elégedve, így vidáman távoztunk.
2020. október 23.a párjával járt itt 35Várakozással tértünk be e helyre. Tényleg sokféle csokoládé van, de október közepén még semmilyen szaloncukor nem volt. Tört táblás mogyoróst vettünk, meg néhány szem konyak meggyet. Mindkettő nagyon finom, friss volt. Meglepetésünkre itt még nem lehetett kártyával fizetni, pedig itt pillanat alatt több ezer Ft lesz a számla, de így mást nem vásároltunk.
2020. október 23.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Október 23. ünnepen étkeztünk itt. Előtte telefonon érdeklődtünk a nyitva tartás felől és asztalt foglaltunk. Az ablakból a belső tóra és egy esküvő ceremóniájára volt rálátásunk az ablakból. Húslevest rendeltünk raviolival, melyhez írva volt, hogy hosszan főzött. Az ízén érződött is, nagyon finom volt.
Másodiknak kakukkfüves grill csirkemellet sült zöldséggel, steak burgonyával, én meg rizi-bizivel kértem. A hús finom volt a zöldségekkel, a rizs kicsit túlfőtt. A ház specialitását, limonádét ittam, sok gyümölccsel, ízlett. A kávé viszont lehetett volna erősebb.
2020. szeptember 30.a párjával járt itt 55E panzió közel esik a fürdőhöz és a kisvasúthoz, csendes, nyugodt helyen. Az ablakból az udvarra láttunk, de nem is a kilátás miatt foglaltam itt. Parkolni az udvaron lehet. A tulajdonos egy kedves német hölgy, Petra. Tiszta, szép, rendes szoba zuhanyzóval és WC-vel. A bőséges reggeli benne van az árban, így az ár is korrekt. Jó volt itt vendégnek lenni, ha erre járunk újra ide jövünk!
2020. szeptember 27.a párjával járt itt 45 Haza felé utunkba esett e étterem, így jöttünk be. Nem volt tömeg, így hamar kaptuk az ételeket. Húslevest kértünk ez finom volt. Én kapros-juhtúrós dödöllét kértem, de a pincér hölgy elnézést kérve mondta, elfogyott a juhtúró így javasolná a feta sajtot helyette. Jól rá lett melegítve, így a kaporral együtt tényleg ízletes volt.
Férjem Letenyei csirkebatyut kért burgonyával. Mind a minőséggel, mind az ízvilággal meg voltunk elégedve és az adagok is bőven elégek voltak. Jót ettünk.
2020. szeptember 27.a párjával járt itt 55 Előre asztalt foglaltam ebben a változó világban, bár oda érve nem volt tömeg, így választhattunk helyet. Húslevest, eperkrémleves és a Don Quijote tálat rendeltük savanyúval és két pohár bort. Az itallal a pincér hölgy két körte pálinkát is hozott ajándékba, amit elfogadtunk és nagyon finom is volt.
Turisták lévén az autót a szálláson hagytuk így ez sem okozott gondot. A hely nagyon kellemes, egyedi berendezés és festmények a falon, melyben gyönyörködtünk. Az edények is stílusosak, egyedi cserépedények a hely névével készítve. A levesek finomak voltak, de amikor a tálat megláttam el sem akartam hinni, hogy ezt rendeltük. Csodásan nézett ki, és hatalmas volt. Kb. a felével tudtunk megbírkózni, a többit kértük csomagolni. De nemcsak nagy volt, hanem jó ízű is, így jól lakottan, elégedetten távoztunk e helyről.
2020. szeptember 14.a párjával járt itt 55 Az étteremnek teraszos része is van, itt foglaltunk helyet. Tiszta, szép, rendezett és figyelmes a kiszolgáló személyzet. Az adagok nagyok, az ételek jó ízűek, de a széles kínálatból nehéz választani. Nem véletlen, hogy forgalmas hely, szombat este esküvői bulit is tartottak.
Miután mi a hozzá tartozó hotelben szálltunk meg, így nekünk a külön asztal biztosítva volt a vacsorához. Jó volt itt lenni!
2020. szeptember 14.a párjával járt itt 55 A hotel az étterem egy hatalmas épület, mi az úttól távol eső részén kaptunk szobát, így lehetett pihenni, nem zavart a forgalom. A hotel szépen kialakított, kiülési lehetőséggel és parkolóval. Figyelmeztető tábla és kézfertőtlenítő rögtön a bejáratnál lett elhelyezve. Tágas recepció asztallal, fotellal ellátva.
A szoba zuhanyzóval, WC-vel van kialakítva, a folyosón van egy nagy hűtő is. Szépen, igényesen berendezett. A reggelit is tartalmazza. Jó volt itt lenni!