2024. szeptember 18.a párjával járt itt 55Mi nem szálltunk meg, hanem itt kaphatók a turista érmek. Az év folyamán sokfelé járunk és az adott helyen nem lehet mindig megvásárolni. Az ilyenek jó részét itt be tudjuk szerezni. Kedves személyzet van, barátságos campingnek látszik és még a zárás előtti napokban is volt forgalom. Többféle szálláslehetőségük van, érdemes megnézni a honlapjukat.
2024. szeptember 18.a párjával járt itt 55Ez egy felszerelt, csendes utcában lévő apartmann. Tiszta és minden van ami néhány napos tartózkodáshoz kell. Az udvaron lehet parkolni, fedett helyen. A kapuhoz is távirányítót kapunk, így bármikor könnyen lehet közlekedni. Közel a város, de a vízpart is. Már többször voltunk itt, de még újra visszatérünk a kedves házi gazdákhoz.
2024. szeptember 14.a párjával járt itt 55A Fő téren és a sétáló utcában szeptember első hétvégéjén most a nemzetközi verkli fesztiválé volt a szerep. Egész nap tekerték a csodás szerkezeteket a vidám hölgyek és urak korabeli öltözékekben, némelyikük dalra is fakadva. Az utca tele volt emberekkel, beültek a kávézókba vagy sétáltak és úgy hallgatták ezt a különleges zenét.
2024. szeptember 14.a párjával járt itt 55A csodálatos kastély kertjében szeptember első hétvégén rendezték meg a veterán jármű kiállítást. Hűhh, micsoda járgányok voltak! Némelyik motortere is csillogott-villogott annyira, mint talán újkorában sem. Nézegetés közben kellemes zene szólt, majd felvonulás és az egyedi bemutatók. Kiértékeléssel, díjazásokkal zárult ez a mindig színvonalas rendezvény.
2024. szeptember 14.a párjával járt itt 45Hétköznap lévén nagyon megfelel egy menü, így újra ide jöttünk. Kedves kiszolgálás, így a halhoz a krumpli vagy rizs helyett kaptam cukkinit. Férjem a rántott húsos menüt kérte, krumplival és még kért egy uborka salátát. Jó ízűen falatozta. A leves is finom volt, a második is, így megelégedve, jól lakottan távoztunk e kellemes helyről.
Érdekes
2024. szeptember 14.a párjával járt itt 45Több oldalon is megnéztem a nyitvatartást, persze mindenhol más volt írva. Arra jártunk, így felmentünk, a kertbe be is jutottunk.Csodás kilátás nyílt a vízre és a környékre. A házikó kívülről is érdekes, ezért jó volt itt lenni.
2024. szeptember 14.a párjával járt itt 15A főnök asszonnyal előre egyeztettem 15 perces bent létet, kóstolást és vásárlást. Sajnos egy idős férfi nyitott ajtót és elküldött minket, mondván semmiről sem tud, mit is akarunk itt csinálni és dolgoznia kell. Ha venni akarunk vegyük meg és mehetünk. Hát az utóbbit választottuk és vissza se nézünk máskor se! ! ! Ilyen minősíthetetlen stílussal csak elüldözi az embereket!
2024. augusztus 12.barátokkal járt itt 55Nagyon szépen rendben tartott és kialakított kertet jártunk be. Ide előre be kell jelentkezni. Idegenvezetés is van a kiírt időpontokban, de most mi e nélkül jártunk-keltünk e csodás és megnyugtató helyen. Kísérőink a pávák voltak. Pár percre a szentélybe is bemehettünk, itt némi infót is kaptunk és némely hangszert is megszólaltatott a hölgy. Remek hely, csodás kilátással a Cserhát lankáira.
2024. augusztus 11.barátokkal járt itt 55Mi hétköznap jártunk erre, így nem volt tömeg, hamar kaptunk inni ée enni.A étterem mind kívül mind belül nagyon hangulatos, érdekes tárgyakkal tele, szinte múzeum. Az ételünk finom volt, rántott sajt rizzsel és áfonya mártással. Nekünk pont elég volt.
A kávé és a capuccino is jó volt, bár a kávé kis adag.
2024. június 24.a párjával járt itt 55 "Most vagy soha" Hungária koncerten voltunk az arénában. Kihagyhatatlan volt a mi korosztályunknak, ezért lett tele. Frenetikus volt az egész! A számok úgy szóltak, mint régen, hatalmas tánckar, fényjátékok megemlékezés Fekete Gyuláról és Flipper Öcsiről, némi eső, de Fenyőék állták a vizet. Nem tartottak szünetet, folytatták.
Koncert előtt fél óra filmvetítés volt róluk és tomboló közönség. A ki és bemenet rendben zajlott, csodás élmény volt az egész. Át kellett élni!