2019. június 27.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Mátrából jövet álltunk meg ma, fagylaltra és kávéra. A helyiség szokás szerint tele volt vendégekkel. AZ Őrség zöld aranya nevű kreáció igazán különleges alkotás lett, de a többi is finom volt. A klasszikus ízek is megtalálhatók, mint vanília, csokoládé, férjemnek ízlettek. Többször voltunk már itt, amikor utunkba esik mindig bejövünk. Ezután is így lesz!
2019. június 17.barátokkal járt itt 45Kisvác részen található ez a panzió. Sajnos a parkolója kicsi, de az utcában meg lehet állni. Pár percet várnunk kellett, míg az utolsó simításokat elvégezte a hölgy a szobán. A berendezés nem a legmodernebb, de tiszta és hűtő is van a szobában meg légkondi. A szobából remek kilátás nyílt a hegyekre. Kedves a tulaj hölgy, reggel kávét és pogácsát szolgált fel.
2019. június 17.a párjával járt itt 45 Túra után tértünk be az étterembe barátunk javaslatára. Már éhesek voltunk, sokan voltak, gondoltam mennyi idő még mire megkapjuk? Hamar kaptuk az ételeket is. Én tonicot kértem, melyhez itt sajnos nem tartozik a citrom karika. Az ebéd finom volt és normál adagok, nem lógnak le a tányérról. A kiszolgálás gyors és figyelmes volt.
Jeges kávéjuk nincs, így presszó kávét kértem, ez jó volt. Kellemes ebéd volt, jól laktunk.
2019. május 27.a párjával járt itt 15 [moderálva - a szerk. ] Lementünk az étterembe vacsorázni. Az étel ehető volt, de semmi különös. A májgaluska fagyasztottból, a palacsinta órákkal előbb lesütve, mert már kemény volt, de megettük és kértünk reggelit. Mondták 8-ra jöhetünk. Ott is voltunk 8-ra. Teát kértünk volna az nincs. Ez fura,mert mi is kell egy teához?
2019. május 27.a párjával járt itt 15 1 hónappal előbb lefoglaltam a szállást. Oda érkezésünkkor nemhogy nem vártak, nem is tudták, hogy jönni fogunk! Mutattam a Bookingos foglalást 3-szor bemutatkoztam, majd felhívták a kollégát aki a szállásokkal foglalkozik, merthogy ő nem adta át nekik. A barátunkkal ugyanez volt, mivel egyszerre foglaltunk, de ő külön szobát.
Végig hallgattuk, hogy szidják egymást, majd nagy nehezen kaptunk szállást, Utána lementünk az étterembe vacsorázni. Az étel ehető volt, de semmi különös. A májgaluska fagyasztottból, a palacsinta órákkal előbb lesütve, mert már kemény volt, de megettük és kértünk reggelit. Mondták 8-ra jöhetünk. Ott is voltunk 8-ra. Teát kértünk volna az nincs. Ez fura,mert mi is kell egy teához? Igyunk gyümölcslevet. Jó azt kértünk és sonkát tojással meg paprikát, paradicsomot. Hát az elfogyott. Így káposzta saláta lett. Vártuk, hogy elkészüljön a reggeli, immár fél órája, mikor kiderült, hogy elmentek kenyeret venni. Kezdtük nagyon bánni, hogy egyáltalán kértünk reggelit. Végre megkaptuk, megettük, majd kértem egy kávét tejszín és cukor nélkül és fizettem volna, de a számla több olyan tételt is tartalmazott amit nem fogyasztottunk, így behívták a vacsoráztató pincért, aki elmondta mit fogyasztottunk. Érdekes módon kávé tejszín is fel volt számolva amit nem kértem és ki sem lett hozva. A dolog úgy végződött, hogy levonásra kerültek a túlszámlázott tételek, fizettem és eljöttünk. Elnézést kértek, de természetesen minderre nem járt borravaló. Ilyen helyen még sosem jártunk!
2019. május 14.a párjával járt itt 55Gyönyörű környezetben van ez a hely, csendes és biztonságos. Nagy, tágas szobánk volt erkéllyel, hűtővel és jó méretű fürdőszobával ahol hajszárító is volt. Minden szép és tiszta. Az árban benne volt a svédasztalos reggeli is. A berendezés modern, új és nagyon kényelmes. Ide még vissza fogunk térni!
2019. május 14.a párjával járt itt 55 Nagyon szép helyen van és gyönyörű a kilátás az étteremből. Egy reggelit, egy ebédet és egy vacsorát ettünk itt. Minden nagyon finom volt. Miután a szlovén határnál van, így e gasztronómiába is belekóstolhattunk. Az ételek jó része ott termelt alapanyagokból készül.
A reggeliztető pincér nem teljesen volt a toppon, de a kolléganő ebédnél kiigazította a dolgokat, így szívesen megyünk majd újra vissza.
2019. április 26.a párjával járt itt 45Ez egy amolyan RETRO hely! Kockás abrosz, fehér tányérok,hagyományos ételek, és kedves tulajdonos! Halászlét Bajai módon gyufa tésztával készítik és minden külön tálalnak. 1 adagot ettünk ketten, mert ez nagy mennyiség. Én rakott karfiolt ettem tartárral, finom volt. Férjem túrós csuszát kapor, tejföl és sült szalonnával szóval ahogy illik. Jót ettünk és a kávé is jó volt. Ide még visszatérünk.
2019. április 26.a párjával járt itt 45Szállásunkról miután ott nem üzemelt a konyha Húsvét napján így ide irányítottak bennünket. Szólt a pincér, hogy várni kell, de még így sem volt túl sok. A levesek és a főétel is nagyon finomak voltak és a mennyiség is elég. Cukrászsüteményük is volt, de azt már nem tudtuk megkóstolni. A kávé is jó volt, jól laktunk.
2019. április 26.a párjával járt itt 35 Két hónappal érkezésünk előtt foglaltam le a szállást és kértem az egyik napra 7 órára a reggelit a másik nap 8-ra. Ez rendben is volt, finom is volt. A fura viszont az volt, hogy Húsvét vasárnap és hétfőn aludtunk itt. Azt viszont, hogy vacsorázni nem lehet csak oda érkezésünkkor tudtuk meg.
A szállás választásakor pedig azért döntöttünk így, mert étterme is van a panziónak. Szóval ez egyértelműen csalódás volt. A szoba és fürdő szép, tiszta volt, kényelmes. Lovak már nincsenek egy kutyus van és egy csüngő hasú malacka.