2018. január 17.barátokkal járt itt 45 Kellemes panzió a vasút közelében, de ez nem zavaró. Kedves vendégfogadás, zárt parkoló az udvaron, kényelmes méretű szoba és fürdőszoba. A berendezés tetszetős. Az étkező helyiség is tiszta, rendezett mikróval, vízforralóval. A reggeli bőséges választékú és mennyiségű volt.
Amit javításra ajánlok, hogy az éjjeli lámpák nem világítanak sőt az egyik le is van szakadva és 1 spot zavaróan villog 1 pedig kiégett. Reméljük mire újra jövünk ezek is rendben lesznek. Köszönettel és üdvözlettel!
2018. január 15.barátokkal járt itt 45 Mintha múzeumba léptünk volna! Korabeli képek a falon, bútorok, tálalószekrény porcelánokkal, kupák és kényelmes asztalok, székek. Az étlap bőséges választékot mutat. A helyhez hűen, Báthory-tálat kértünk, mely 2 személyes, de 3 személynek is elegendő. Minden finom és frissen készült.
Egyet furcsáltunk, hogy fogast nem találtunk, de a másik székeken volt hely a kabátnak. Szívesen bejövünk ide máskor is!
2017. december 3.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kissé aggódva léptünk az étterembe, mert 1 buszt láttunk parkolni előtte. Belépve láttuk a társaság még a levesre vár. "Jajj, mi mikor fogunk sorra kerülni"-ezt gondoltuk. Leültünk és egy vidám pincér pillanatok alatt hozta az étlapot. Kivitte a levest a buszosoknak, majd visszatért, hogy milyen italokat kérünk. Elsietett és hozta.
Megrendeltük az ebédet. A leves perceken belül fel lett szolgálva és nagyon finom volt! A második fogásra sem kellett sokáig várnunk és az is kifogástalan volt és jó adag! A két fiú még desszertre is nevezett, férjem egy sörre én egy kávéra. Minden nagyon jó volt, a forgalom ellenére gyors is, mert közben is folyamatosan jöttek az újabb éhes emberek. Láttuk, hogy bort is vesznek 2 l-es üvegekben, vettünk mi is, és fizettünk könnyedén kártyávaL, a vidám pincérek munkáját is értékelve. Jó volt itt lenni! A jövő év elején újra jövünk!
2017. november 27.barátokkal járt itt 25 A barátom ismerősei régebben jártak itt, ezért választotta ezt a helyet. Ők jónak találták anno. Hát igen, de az idők változnak e hely pedig csak lefelé tendál. Az első fura dolog az volt, hogy csak 19 órakor lehet a szobát elfoglalni. Ez más szállásoknál 14-15 óra szokott lenni.
Mikor odaértünk a kérdésre, hogy meddig maradhatunk, 10 óra volt a válasz, de jó lenne a 9, mert akkor jön a takarítónő és ezt a szobát is kitakarítaná. Ez így nem valami megnyerő fogadtatás az biztos. Törülköző és tiszta ágynemű volt, de se folyékony szappan se szappan nem tartozott a felszerelések közé. Papucsunk sem volt, sajnos a szoba hideg burkolatú. Barátom sajnos elkezdett köhögni és ez időnként ismétlődött amíg itt voltunk, így nem is maradtunk volna tovább. Sajnos a fürdőre ráférne egy alaposabb takarítás. Ide nem jövünk többet.
2017. november 25.barátokkal járt itt 55Már belépve is kellemes hangulatot árasztott a hely. Az étlap szép, sokféle étel található rajta. Pléh tálat rendeltünk egy Pléh salátával. A húsok finomra megsültek vegyes köret volt hozzá. Ahogy kihozták is impozáns volt. Nem is tudtuk megenni, becsomagoltattuk. A saláta egy nagyon ízletes leöntéssel készült vegyes zöldségekből reszelt sajttal a tetején. Jó volt itt lenni.
2017. november 21.barátokkal járt itt 45Gödöllőtől 2 km-re földúton lehet kijutni a vadászházhoz. Ez esős időben problémás, de mi kifogtuk. Az erdő közepén madarakkal ébredni, az nagyon kellemes. A jövetel időpontját egyeztetni kell, mert a tulajnak is akad dolga. A szoba tiszta, rendezett volt. Ami nagyszerű volt, a hatalmas sarokkád, a csend és a nyugalom. Hiányzik viszont egy fogas, mert a kabátot nincs hova tenni.
2017. október 29.barátokkal járt itt 45 Régen jártam itt, gondoltam itt az ideje újra bemenni. Beléptünk az étterembe, kevesen voltak. Festmény és falfestés is a régmúlt időket idézi. Rendelésünkre kicsit sokat vártunk, de mint kiderült előre rendeltek többen és vitték el sorban az ebédeket. A hal teljesen szálka nélküli volt, tényleg frissen készült.
A pacal is jól volt elkészítve. Az adagok normál méretűek, a kávé is finom volt. Máskor ismét bemegyünk.
2017. október 22.barátokkal járt itt 55Úgy érkeztünk meg egy túráról, hogy minden asztalon foglalt tábla volt, de mégis sikerült kettőnknek helyet kapnunk. Nem tudtuk, hogy ekkorák az adagok, hatalmasak és díszesek, szemre is szépek, nem csak az íze. A halászlé nagyon jó volt sok hallal mindössze a szálkából lehetett volna kevesebb. Néhány helyen már szálka nélkül készítik. A Brassói nem tudott elfogyni így becsomagoltattuk. Máskor is bejövünk!
2017. október 10.a párjával járt itt 55Könnyen megtalálható, szép épület nagy udvarral ahol kényelmesen lehet parkolni. A Fogadó emeletén vannak a szobák alatta az étterem. A szoba nagyon tiszta volt, rendezett és jó berendezéssel, nem lelakott. Ami jó lenne egy éjszakai kis lámpa. A WC-fürdő is higiénikus volt, egyedüli észrevétel, hogy az elszívó ventilátorra ráférne egy karbantartás. Köszönjük a vendéglátást!
2017. október 9.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szép a környezete is, érdekes az étterem épülete, így már eleve meg van az alap hangulat. Belépve tisztaság, rend és kedves vendéglátók fogadtak. Májgombóclevest és Boldogasszony tálat fogyasztottunk, mely pikáns és laktató étel. A kávé is jó volt, így ha újra erre járunk bejövünk ismét. Még van jó néhány érdekesség az étlapon jó lenne azokat is megkóstolni.