Érdekes
2024. május 21.barátokkal járt itt 45 Belépéskor jegyet vettünk, ittunk egyet a büfében, majd kimentünk a fűvészkertbe. Visszaérve tapasztaltuk, hogy zárva a büfé és a kapunk kiírva, hogy ma ingyenes a látogatás. Ittunk volna egy kávét de sehol nem volt senki, így mentünk az állatokhoz. A füvet szerették! Gondozott az egész park, sok szépet láttunk.
A jegy árát visszatérítették, hiszen mivel mi korán érkeztünk nem érhet ezért hátrány. Más évszakban újra eljövünk!
2024. május 17.egyedül járt itt 55Óh, ez egy remek hely! A mézbogyó egy csoda növény, a legellenállóbbak közé tartotzik. A művelése is igen szép és természetes, így az egyik legdúsabb gyümölcs vitaminokban és ásványi anyagokban. Szeretem szedni, jó hozzáérni is, de Tamás le is szedi ha valaki úgy kéri. Hetekig tart a szüret, mert több fajtája is van. Tavaly is voltam és jövőre újra megyek!
2024. április 24.a párjával járt itt 45A Duna Plázában található hely a magyar termékek széles válsztékával hívja fel magára a figyelmet. A kis üzlet tele italokkal, ételekkel, melyeket helyben is lehet fogyasztani a külső asztaloknál. Mi most sört, jeges kávét fagyival és epres limonádét fogyasztottunk mely jó gyümölcsös volt. Többször jártunk már itt és finom minden.
2024. április 17.a párjával járt itt 45 Újra eljöttünk az étterembe egy késői ebédre. A kinti rész tele volt, bent kaptunk asztalt. Itt már csak néhányan étkeztek. Tetszetős ez a helyiség. Rendeltünk, az italokat hamar kaptuk. Finom volt a fenyőszörp. A levesek is megérkeztek. A gyümölcsleves többféle, piros gyümölcsből volt és krémleves. Nagyon jó volt.
A lábaskákban lévő levesek is ízlettek a fiúknak, a múltkor is ezt választották. A 2. fogásra már kicsit várnunk kellett. Ők megkapták, én el lettem felejtve, így szóltam. A kávém is nehezen érkezett. Minden finom volt, csak most a kiszolgálás kissé hiányos.
2024. április 17.a párjával járt itt 55Csodás hely a szigetcsúcs! A hatalmas fák, növények bujasága "őserdőre" hasonlít. Tiszta, jó levegő. A jó időben már sokan sétálgattak, sütögettek, sátraztak és vízre is szálltak. Elnézegettük a környező hegyeket, hajókat és a Visegrádi-várat, mely innen különös oldalát mutatja.
2024. április 17.a párjával járt itt 55A Laki-cuki a szigeten található. Kívülről is tetszetős az épület, parkolni szemben lehet. Belépve bőséges a választék sütikből, fagyikból. Jó ötlet, a pogácsákat előre kizacskózzák, így ki 1, ki 2-3 zacskót választ. A krumplis pogácsa nagyon finom, könnyű és friss volt. A jeges kávé is ízlett. A kinézete és az íze is rendben volt. A fiúk dícsérték a sütiket is, így jó élményekkel távoztunk.
2024. április 15.a párjával járt itt 55Nagy most a Duna vízállása, így helyenként sáros a terep. Szép, nyugodt, tavaszi időben sokan sétáltak, kutyáztak és kerestük a gombákat a hatalmas fák és csalánok közepette némi sikerrel.
2024. április 15.a párjával járt itt 55Jó hely ez a fagyizó! Finomak a fagyik, a vanília nagyon ott volt, a mákban pedig sok-sok mákszem volt. Az adagok is nagyok így ez tényleg megérte. A kiszolgálás kedves és a napernyő alatt az asztaloknál el is fogyasztottuk. Kora délután lévén még kevesen voltak, de később már sorba álltak a hideg finomságért.
2024. április 8.a párjával járt itt 55A Duna holtágán lett kialakítva ez a strand, mely a szép tavaszi időben is vonzotta a pihenni vágyókat. Többen sétáltak a parton, napoztak vagy csak elmerengtek a padokon és nézték a meg-megcsillanó vizet.
2024. április 8.a párjával járt itt 55Gunaras fő terén áll, vagyis pancsikol ez a gúnár. Kedves, szép szobor melyet jól kiemelnek a most virágzó japán cseresznyefák. A gúnár körül padok melyről többen is szokták csodálni a madarat.