2016. május 3.családjával járt itt 55 Gyerekkoromba sok hétvégét töltöttünk el itt, akkor még 1-2 medencében és a sódombon ülve, kivájva magunknak a kis medencét, amiben jókat lubickoltunk. Azóta rengeteget változott a hely, teljesen kiépült. A régi sódomb sem hófehér már mint anno. Kíváncsi voltam milyen a szálloda belülről, mert csak az új fürdő részre mentünk el néha nyáron, így lefoglaltam egy hétvégét a családnak.
Nyugodt, csendes hely, gyönyörű környezetben, tökéletes egy pihentető wellness kikapcsolódásra. A hotel épület sem mindennap kívülről, belülről egyaránt. Tisztaság, készséges személyzet,jellemzi a szállodát. A wellness rész tökéletes nyáron- télen egyaránt. Negatívum, hogy a teraszból való kilátás nem túl bizalomgerjesztő a sok gyom láttán, talán érdemes lenne beültetni akár virágokkal.
2016. május 3.családjával járt itt 55 Exklúzív szálloda, mely csendes helyen található. Tökéletesen alkalmas bármelyik évszakban a pihenésre, mindennapi mókuskerék feledtetésére. Éttermi ellátás minden igényt kielégít,bőséges, ízletes, gyerek sarokkal kiegészítve, ahol animátorok segítenek a kisebbeknek, így a szülők is nyugodtan elfogyaszthatják vacsorájukat.
Szobák rendezettek, tiszták. A kinti medencéből gyönyörű panoráma nyílik a balatonra, szinte festői a naplemente innen nézve. A medence vízhőmérséklete meglehetősen hideg volt, sajnos csak hazautazásunkkor tudtuk meg, hogy napkollektorokkal fűtik, ami később melegszik fel. Összességében megvoltunk elégedve, kellemes napokat töltöttünk el itt, bár az árak lehetnének alacsonyabbak.